Lattiamassa LM 6000

Sementtisideaineinen nopeasti kovettuva ja kuivuva kaseiiniton käsin levitettävä maakostea lattiamassa. Käyttö: betonilattioiden valut, oikaisut, täytöt ja kallistusten teot. Suositellaan pintatasoitettavaksi. Suurin raekoko 1,2 mm. Kerrospaksuus 10 - 250 mm. Kuivamenekki: n. 1,8 kg / m² / mm. Valmista massaa noin 10-11 l /20 kg

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous

QS 30 Erikoisnopea Lattiamassa

Lujuudenkehitykseltään erittäin nopeasti kovettuva lattiamassa. Käyttöbetonilattioiden valu, oikaisu, täyttö ja kallistusten teko. Notkeahko, täyttää valutilan paremmin ja siksi erinomainen valinta lattialämmityskohteisiin. Yhdellä työvaiheella vedeneristettävä pinta. Suurin raekoko 1,2 mm. Valupaksuus 5 - 300 mm. Kuivamenekki: n. 1,7kg / m² / mm. Valmista massaa 9-10 l/20kg.

 

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous

Lattialämmitystasoite LL 5500

Erikoissementtisideaineinen, kuituvahvistettu, nopeasti kuivuva ja kovettuva kaseiiniton käsin levitettävä lattialämmitystasoite. Käyttö: betoni- ja pohjustettujen kipsikartonkilevylattioiden lattialämmitystasoite sisätiloissa. Suurin raekoko 1,2 mm. Kerrospaksuus 10 - 80 mm. Kuivamenekki: n. 1,8 kg / m² / mm.

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous

Karkea lattiatasoite LM 5000

Sementtisideaineinen nopeasti kovettuva ja kuivuva kaseiiniton käsin levitettävä lattiatasoite. Käyttö: betonilattioiden valut, oikaisut, täytöt ja kallistusten teot. Suurin raekoko 1,2 mm. Kerrospaksuus 5 - 80 mm. Kuivamenekki: n. 1,8kg / m² / mm.

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous

Hieno Lattiatasoite LT 4000

Sementtisideaineinen helposti tasoittuva, nopeasti kovettuva ja kuivuva kaseiiniton käsinlevitettävä lattiatasoite. Käyttö betonilattioiden pintatasoitus, soveltuu myös kaatolattioihin. Suurin raekoko 0,6 mm. Kerrospaksuus 2 - 30 mm. Kuivamenekki: n. 1,6kg / m² / mm.  

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous

Viimeistelytasoite LT 3000

Erikoissementtisideaineinen helposti tasoittuva, nopeasti kovettuva ja kuivuva kaseiiniton käsin levitettävä lattiatasoite. Käyttö betonilattioiden viimeistely. Suurin raekoko 0,3 mm. Kerrospaksuus 1 - 5 mm. Kuivamenekki: n. 1,5kg / m² / mm.

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous

Lattiabetoni LB 7

Erikoissementtisideaineinen, pumpattava ja nopeasti kuivuva lattiabetoni. Soveltuu kaatolattiavaluihin sekä roilotäyttöihin ja kohteisiin, joissa rakenne on saatava nopeasti käyttöön, esim. linjasaneerauskohteissa. Puristuslujuus n. 35 MPa. Kuituvahvistettu. Kerrospaksuus 10-150mm. Kuivamenekki n. 1,8 kg/m²/mm.

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous

Fescorapid

Erikoissementtisideaineinen nopeasti kovettuva ja kuivuva korjausmassa betonilattioiden reikien paikkaamiseen, kaatokorjauksiin ja portaiden korjaamiseen ja - tasoittamiseen. Lujuus n. 30 MPa, suurin raekoko 0,6 mm, kerrospaksuus 2-20 mm. Menekki 1,5kg/m2/1 mm

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous

FlowPlan

Sementtisideaineinen helposti tasoittuva, nopeasti kovettuva ja kuivuva korkeat veto- ja puristuslujuudet omaava lattiatasoite. Soveltuu julkisiin tiloihin ja on pumpattavissa. Kerrospaksuus 1-10 mm. Kuivamenekki: n. 1,5 kg / m2 / mm.

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous

Flow H

Sementtisideaineinen, helposti tasoittuva, nopeasti kovettuva ja kuivuva, kaseiiniton pumpputasoite. Käyttö: betonilattioiden tasoitus. Kerrospaksuus 4 - 30 mm. Kuivamenekki: n. 1,7kg / m² / mm.

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous

Flow HS

Fescon Flow HS on heikoille ja vaikeille alustoille tarkoitettu kuituvahvistettu, matala-alkalinen (PH < 11), erikoissementtisideaineinen, helposti tasoittuva kaseiiniton pumpputasoite, jolla on erinomaiset työstettävyysominaisuudet.

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous

Flow Primer

Harjattava primer alustan esikäsittelyyn ennen lattiatasoitusta. Flow Primer muodostaa hyvän tartuntapohjan lattiatasoitteelle, ehkäisee ilmakuplien syntymistä sekä estää tasoitteessa olevan veden liian nopean imeytymisen alustaan. Menekki: Ontelolaatta-alustat: n. 10 m2/l, paikalla valetut betonialustat: n. 5 m²/l, kipsi- ja puualustat: n. 7 m²/l. Sekoitussuhde: Betonialustat ja sementtipohjaiset tasoitealustat: 1 osa Flow Primeriä, 3 osaa vettä. Alustat, jotka eivät siedä kosteutta, esim. kipsi- ja puualustat: Ei ohenneta. Sisäkäyttöön.

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous

Tartuntapohjuste PLUS

Harjattava erikoistartuntapohjuste (primer) alustan esikäsittelyyn imemättömille pinnoille (kaakeli, lasi tai teräs)  ennen tasoitusta.  Menekki: n. 150 g/m2. Tuote on käyttövalmis, sitä ei tarvitse ohentaa,  Lavakoko (5 kg) 90 prk / lava.  

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous

Tartuntapohjuste

Harjattava tartuntapohjuste (primer) alustan esikäsittelyyn ennen lattiatasoitusta tai vedeneristystä.  Menekki: Huokoinen alusta: Tartuntapohjustetta 1 ltr + vettä 3 ltr = 4 ltr valmista liuosta →n. 24 m². Tiiviille alustoille ohentamattomana menekki on n. 10 m²/1 ltr. Sekoitussuhde: betoni ja sementtipohjaiset tasoitteet: 1 osa tartuntapohjustetta ja 3 osaa vettä, kipsikartonkilevy: ei ohenneta. Lavakoko (10 l) 50 prk / lava.    

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous

Korkomerkki

Teipillinen korkomerkki lattiatasoitteille. Mitta-asteikko 10-65 mm. Myyntierä 100 kpl / pussi.

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous

Fesconin lattiatasoitteet

Fesconin kotimainen ja turvallinen lattiatasoite on hyvä valinta monenlaisiin käyttökohteisiin. Kaikki Fescon-lattiatasoitteet ovat rakennusmateriaalien M1-päästöluokituksen mukaisia.

Fescon-lattiatasoitteista löytyy ratkaisut niin kotitalouksien kuin liike- ja julkitilojen kylpyhuoneisiin, märkätiloihin, lattioiden oikaisuun sekä kallistusten tekoon. Itsetasoittuva lattiatasoite kuivuu nopeasti, mikä takaa ripeän työskentelyn. Tasoite soveltuu hyvin myös mikrosementin pohjustukseen.

Tasoitteilla voidaan tehdä myös paksumpia valuja tinkimättä kuivumisnopeudesta. Lattialämmitetyille kohteille ja haastaville materiaaleille suunnitellut erikoistuotteet, kuten lattialämmitystasoite ja lattiabetoni, varmistavat laadukkaan ja kestävän lopputuloksen.

Pumpattavat, nopeasti tasoittuvat ja kuivuvat tuotteet on tarkoitettu uudisrakennuksien ja suurten julkisten tilojen, kuten koulujen ja sairaaloiden, lattioiden saneerauksiin ja korjaustöihin. Fescon-pumpputasoitteet ovat hyvin tasoittuvia lattiatasoitteita ja niillä saadaan helposti suora pinta. Pinta kestää kävelyn jopa muutamassa tunnissa. Tasoitteet kuivuvat nopeasti, siliävät tasaisesti ja niillä on erinomaiset työstettävyysominaisuudet. Tasoitepinnat voidaan päällystää suoraan yleisimmillä lattiamateriaaleilla.

Lattiapintojen korjaaminen, reikien paikkaaminen, kaatokorjaukset ja esimerkiksi portaiden korjaaminen sekä viimeistely sujuvat kätevästi pikatasoitteilla. Pakkauskoot vaihtelevat 20 kilosta 1000 kiloon. Useimmat tuotteet on saatavana myös irtotoimituksena säiliöautoon.

Fescon on turvallinen ja teknisesti korkealaatuinen ammattilaisen lattiatasoite vaativimpiinkin kohteisiin.

Tuotteet

Anna määrä

yksikköä
Lisää