Hae

Suojamaali

Nestemäinen, vesiohenteinen alkalinkestävä akryylimaali betonipintojen suojaukseen kosteutta ja karbonatisoitumista vastaan.

Pakkauskoko 18 l.

Silikonihartsipohjuste MC

Liuotinaineeton tartunnan takaava ja imukykyä tasaava pohjuste betoni-, levy-, laasti- ja hyväkuntoisille maalipinnoille.
Silikonihartsipinnoitteen ja Fescosan-pinnoitteen alle.

Sävytettävä.

Pakkauskoko 15 kg.

Silikonihartsipinnoite MCSilikonihartsipinnoite

Nestemäinen vesiohenteinen silikonihartsipinnoite, erittäin hengittävä ja vettähylkivä luja pinnoite uusille ja aiemmin pinnoitetuile kiviaineispinnoille julkisivuissa. Lisäksi Fescoterm-ohutrappausjärjestelmän pinnoitustuote. Raekoko 2,0 mm. Tilauksesta saatavana myös 1,5 mm ja 3,0 mm raekoko. Pohjusteena käytetään silikonihartsipohjuste MC:tä.

Pakkauskoko 25 kg.

Silikonihartsipinnoite Piirto

Nestemäinen vesiohenteinen silikonihartsipinnoite, erittäin hengittävä ja vettä hylkivä luja pinnoite uusille ja aiemmin pinnoitetuille kiviainespinnoille julkisivuissa.
Lisäksi Fescoterm -ohutrappausjärjestelmän pinnoitustuote. Pohjusteena käytetään silikonihartsipohjuste MC:tä. Raekoko 2,0 mm.

Pakkauskoko 25 kg.

Fescosan-pinnoite

Fescosan silikonihartsipohjainen pinnoite minimoi julkisivun likaantumisen estäen lian tarttumisen julkisivuun. Homogeenisella rakenteella, optimaalisella avoimella ajalla ja hyvillä työstöominaisuuksilla saavutetaan erittäin hyvä lopputulos. Tuote hylkii hyvin vettä, se on vesihöyryä läpäisevä ja säänkestävä. Fescosan antaa hyvän suojan levää ja homesieniä vastaan. Hierrettävä ja ruiskutettava. Lisäksi Fescoterm-ohutrappausjärjestelmän pinnoitustuote. Raekoko 2,0 mm. Tilauksesta saatavana myös 1,5 ja 3,0 mm raekoko. Pohjusteena käytetään silikonihartsipohjuste MC:tä.

Pakkauskoko 25 kg

Silikonihartsimaalipohjuste

Väritön pohjuste silikonihartsimaalille, heikoille alustoille.

Pakkauskoko 10 l

Silikonihartsimaali

Laadukas himmeäpintainen silikonihartsijulkisivumaali joka läpäisee vesihöyryä tehokkaasti. Sopivia alustoja ovat esim. mineraaliset rappauspinnat, kestävät julkisivupinnat ja kuviorappauspinnat.

Pakkauskoko 12,5 l

Silikaattipohjuste

Väritön pohjustussaine Silikaattijulkisivumaalille. Soveltuu mineraalisten alustojen lujittamiseen. Voimakkaasti imevien ja hiekkaavien pintojen imevyyden tasoittamiseen. Ei sisällä liuottimia.

Pakkauskoko 10 l

Silikaattijulkisivumaali

Korkealuokkainen kalivesilasipohjainen julkisivumaali. Peittää tehokkaasti. Silikaattijulkisivumaali muodostaa erittäin säänkestävät, hyvin höyryä läpäisevät julkisivupinnoitukset. Sopivia alustoja ovat muuratut seinät, aikaisemmin rapatut pinnat ja kestävät aikaisemmin silikaattipinnoitetut pinnat.

Pakkauskoko 12,5 l

2-K Primer

Epoksipohjainen 2-komponenttinen, liuotinaineeton pohjuste betonipinnoille.
Käytetään uusien ja vanhojen betoniparvekkeiden pohjustukseen.
UV-suojattu.

Pakkauskoko 10 kg.

1-K Elastic

Fescon 1-K Elastic on mattapintainen, 1-komponenttinen kulutusta kestävä polyuretaanipinnoite sisä- ja ulkokäyttöön.
UV-suojattu. Käytetään uusien ja vanhojen betoniparvekkeiden pinnoittamiseen.
Väri RAL 7038 vaaleanharmaa.

Pakkauskoko 12,5 kg.

2-K Elastic

Fescon 2-K Elastic on 2-komponenttinen kiiltäväpintainen, kulutusta kestävä polyuretaanipinnoite terassien ja parvekkeiden pinnoittamiseen. Liuotinvapaa. UV-suojattu. Väri RAL 7038 vaaleanharmaa. Menekki 2,5 kg / 2 mm:n kerros.

Pakkauskoko 10 kg.

Suojalakka

Fescon Suojalakka on väritön, mattapintainen polyuretaanilakka 1-K- ja 2-K-parvekepinnoitteiden suojaamiseen ulkotiloissa.

Pakkauskoko 5 kg.

Koristehiutaleet

PVA-hiutaleita käytetään epoksi- ja polyuretaanipohjaisten parvekepinnoitteiden kanssa. Väri musta-valkoinen. Muut sävyt tilauksesta.

Pakkauskoko 1 kg.

Ohenne

Liuotinpohjainen ohenne työvälineiden pesuun ja ohentamiseen 1-K- ja 2-K Elastic -pinnoitteille sekä 2-K Primerille.

Pakkauskoko 5 l.