Hae

Laadukas lattialämmitys - Fescon Termo -lämpölattia

Valitse Fescon lattialämmitys, joka saattaa yhteen lämpimän lattian sekä askelääniä eristävän rakenteen.


Fescon lattialämmitys perustuu järjestelmään jonka lämmönluovutuslevyssä on laminoitu, lämpöä heijastava foliopinnoite, joka toimii sekä lämpö- että askeleristeenä. Lattialämmitysputkisto asennetaan kätevästi u-kiinnikkeillä levyn pintaan. Näin toimimalla lattialämmitys saadaan asennettua ilman, rakennepaksuuden kasvattamista. Levyn lämmönjohtavuus on moninkertaisesti tasoitetta parempi, joten lattialämmitys tuottaa lämpöä tasaisesti , eikä lattian lämpötilaeroja sivusuunnassa tunne jalalla. Fesconin dB-pumpputasoitteesta tehty lämpöön hyvin reagoiva suora, ohut ja kevyt pintalaatta takaa erinomaisen ja energiatehokkaan sisälämpölattian. Fescon lämpölattia voidaan päällystää yleisimmin käytetyillä materiaaleilla, kuten parketilla, klinkkerillä, kokolattia- tai vinyylimatolla. Fescon lattialämmitys sopiikin lähes kaikkiin tiloihin.

Fescon lämpölattia on erityisen helppo asentaa, sen rakennekorkeus on vain 60 mm ja sen askelääniparannus L´n, w 20 dB alentaa reilusti askeläänet yleisimmillä pinnoilla. Kokeile ja totea itse miten tehokas Fescon lattialämmitys on!

Miksi käyttää Fescon Termo -lämpölattiaa?Fescon Termo lämpölattia

• Samassa järjestelmässä askeläänivaimennus sekä lattialämmitys
• Askeläänieristävyys on testattu VTT:llä (VTT-S-02771-11)
• Tehokas lattialämmitys ohuella ja kevyellä rakennekerroksella
• Lattiaratkaisu on lämpöteknisesti nopeasti ja tehokkaasti reagoiva
• Asentaminen on helppoa


Lämpölattiat: lattiaratkaisut niin suur- kuin pienkohteisiin

Lämpölattiat on innovatiivinen ja kustannustehokas tuotekokonaisuus, jolla voidaan rakentaa helposti laajoja lattiaratkaisuja vesikiertoisella lattialämmityksellä.
Tutustu osoitteessa www.lampolattiat.fi

Fescon lattiat -esite (pdf)