Hae

Yrityksemme

Fescon Oy on kilpailukykyisten ja laadukkaiden rakennusalan kuivatuotteiden ja niihin liittyvien tuotteiden ja ratkaisujen kotimainen, luotettava, osaava ja palvelukykyinen kehittäjä, valmistaja ja markkinoija. Me konsultoimme ja opastamme asiakkaitamme tuotteiden valinnassa ja käytössä.

Fesconin päätuotteita ovat kuivalaastit ja -betonit, rappaus- ja korjauslaastit, julkisivupinnoitteet ja -maalit, seinä- ja lattiatasoitteet, lattiapinnoitteet, eristerappausjärjestelmät ja laatoitus- ja vedeneristystuotteet.

Fesconin kuivatuotteet valmistetaan pitkälle automatisoiduissa tehtaissa Hausjärvellä ja Haukiputaalla. Fesconin tuotantolaitokset sijaitsevat aivan Hyvinkään kupeessa Hausjärven Rauhannummella ja Oulun kupeessa Haukiputaan Kellossa. Yhtiön pääkonttori on Hyvinkäällä.

Fescon Oy on perustettu vuonna 1984 Siilinjärvellä ja sen juuret ovat Lujabetonin tuotekehitystoiminnassa. Aluksi Fesconin tuotekehityksessä keskityttiin erilaisten valmis- ja kuivabetonien kehittämiseen. Tämän jälkeen Fesconin tehtaat Hausjärvellä ovat lisääntyneet vielä monella uudella tehtaalla ja pääkonttorikin siirtyi 90-luvun alussa Siilinjärveltä Hyvinkäälle.

Liikevaihto: 16,9 M€ (2013)
Henkilöstömäärä: 53

Missio

Olemme kilpailukykyisten ja laadukkaiden kuivatuotteiden ja niihin liittyvien tuotteiden ja ratkaisujen luotettava, osaava ja palvelukykyinen kehittäjä, valmistaja ja markkinoija.

Visio

Fescon on alansa vahva tuotemerkki ja kuivatuoteteknologian kärkiyritys Suomessa ja lähialueilla.

Iskulause

Pinnan verran parempi