Julkisivut ja parvekkeet

Fescon tarjoaa täyden tuotevalikoiman kaikkeen julkisivurakentamiseen ja -saneeraamiseen. Julkisivuremontti on investointi tulevaisuuteen. Laadukkailla materiaaleilla ja hyvin suunniteltuna julkisivu kestää säätä ja aikaa.

Lue lisää

Julkisivu kuntoon

Kaunis julkisivu on talon kasvot, jonka odotetaan kestävän pitkään ja säilyttävän ominaisuutensa. Suomen ilmasto asettaa tiukkoja vaatimuksia julkisivun rakenteelle ja kestävyydelle.

Julkisivusaneeraus on laaja projekti, jonka keskeisimmät työvaiheet ovat usein betonin pinnoitus, julkisivurappaus sekä betonipintojen korjaus ja maalaus. Yhtiöissä, joissa on parvekkeet, suoritetaan tavallisesti myös parvekeremontti julkisivuremontin yhteydessä.

Julkisivun rappaustapa valitaan kohteen pohjamateriaalin mukaan. Rappaus tehdään kerrosrappauksena rappauslaastilla tai eriste- ja levyrappauksena riippuen pohjamateriaalista ja toivotusta lopputuloksesta. Betonin pinnoituksessa ja julkisivun maalauksessa pinnoitteen ja maalin oikea valinta ja laatu ovat tärkeitä tekijöitä.

Fescon-julkisivutuoteperhe tarjoaa laajan tuotevalikoiman kaikkiin julkisivu- ja korjausrakentamistarpeisiin. Tuotteet on suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin ja ne täyttävät tiukat laatu- ja ympäristövaatimukset.

Ratkaisut

Anna määrä

yksikköä
Lisää