Linjasaneeraus, vedeneristys ja laatoittaminen

Fesconin laaja valikoima kattaa kaikki linjasaneerauksen, märkätilaremontin ja uudisrakentamisen vedeneristystuotteet. Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi kannattaa laadukkaiden lattialaattojen ja kaakeleiden alle valita kestävät, materiaaleihin soveltuvat vesieristeet ja laastit. 

Lue lisää

Voit laskea märkätilalaskurilla tarvittavien tuotteiden määrät:

Laske ainemenekki

Vedeneristys vaativiinkin kohteisiin

Vedeneristys on märkätilarakentamisen tärkein vaihe, oli kyseessä sitten laaja putkiremontti tai pienempi laatoittaminen.  Fesconin kotimaisilla tuotteilla hoituvat niin asuinhuoneistojen remonttikohteet kuin isommat vedeneristystyömaat, kuten linjasaneeraus, toimitilasaneeraus sekä uudiskohteet.

Uudet pumpattavat saneeraustuotteet säästävät aikaa ja helpottavat työtä. Laastit sekoitetaan maatasolla ja siirretään kohteeseen pumpulla, jolloin säkkejä ei tarvitse siirtää kerroksiin. Nopeasti kuivuvat lattiabetonit säästävät aikaa ja kustannuksia.

Pumpattavia tuotteita ovat kaatovaluihin ja roilotäyttöihin soveltuva lattiabetoni, jolla saavutetaan vedeneristyspinta yhdellä työvaiheella, sekä kuituvahvistettu, ruiskutettava ja useille pinnoille soveltuva sisärappauslaasti. Tuotteista on saatavilla helposti kannettavan 20 kilon säkin lisäksi myös 1000 kilon työmaasäkki.

Hyvien saneeraus- ja eristystuotteiden avulla laatoittaminen sujuu nopeasti, ja niin kylpyhuoneen laatat kuin keittiön kaakelitkin pysyvät tukevasti paikoillaan. Fescon-laatoitustuotteiden kehittämisessä on panostettu nopeaan kuivumiseen ja erinomaisiin käsittelyominaisuuksiin.

Fescon toimittaa kohteeseen kaikki tarvittavat vedeneristysmateriaalit.

Ratkaisut

Anna määrä

yksikköä
Lisää