Kuivabetoni K - 10 POZZ

Tuotekuvaus

Fescon Kuivabetoni K - 10  on erikoissideaineinen kuivabetoni jossa pozzolaanisten ainesten osuus on 50% , tuote soveltuu hyvin erilaisten laattojen kiinnitykseen paikoissa joissa halutaan vähentää haitallista kalkin muodostumista. Maksimiraekoko on 10 mm.

 

  • helppokäyttöinen
  • hyvät työstettävyysominaisuudet

 

Saatavilla kesäkaudella tilauksesta.

Minimi toimituserä 3000 kg.

Käyttökohteet

  • laattojen kiinnitys piha-alueilla

 

Vinkki! Vieritä taulukkoa sivuttain
EAN-koodi Tuotenimi Tuotenumero Pakkauskoko Lisää muistilistalle
6416841531353 KUIVABETONI K - 10 POZZ 25 KG 53135 25 kg Lisää muistilistalle

Käyttöohjeet

Tarkista betonin vedentarve säkistä. Lisää kuiva-aines veteen ja sekoita perusteellisesti. Sekoitus tehdään yleensä betonisekoittajalla, mutta pieniä määriä betonia voi sekoittaa myös lapiolla. Maksimivesimäärää ei kannata lisätä heti alussa. Sopiva notkeus haetaan lisäämällä vettä sekoituksen aikana. Vettä ei saa lisätä annettuja ohjearvoja enempää, koska silloin betonin lujuus alenee ja kutistuma kasvaa. Valmiin betonin työstettävyys-aika on noin 2 tuntia.

Asennuspohjan puhdistus ja kostutus tehdään noudattaen kyseisten töiden normaaleja työtapoja ja suunnittelijoiden ohjeita.

Asennustyöt tehdään noudattaen kyseisten töiden normaaleja työtapoja ja suunnittelijoiden ohjeita. Alin käyttölämpötila on + 5 0C.

Tarvittaessa jälkihoito kastelemalla ja suojaamalla se muovilla, joka estää kosteuden liiallisen haihtumisen. Jälkihoidon tarve riippuu olosuhteista. Vähintään sen tulisi kestää 2 vrk.

 

Jätteenkäsittely

Kovettunut tuote ja tyhjät, kuivat pakkaukset voidaan toimittaa kaatopaikalle. Nestemäinen tuote toimitetaan ongelmajätteiden vastaanottopaikkaan.

Tekniset tiedot

Materiaalimenekki

90 kg/m2 50 mm:n

Vedentarve 1,5-2.0 l/25 kg säkki
Valmista massaa 12-13 l/25 kg
Olomuoto jauhe
Väri harmaa
Maksimiraekoko

10,0 mm

Pakkauskoko 25 kg ja 1000 kg säkki
Varastointi

varastointiaika kuivassa paikassa n.1 vuosi

 

Alin käyttölämpötila

+ 5 0C

Työstettävyysaika 2 h
Puristuslujuus

n. 25 -30 MPa

Referenssit

Muita linkkejä

Tiedot perustuvat kokeisiin ja käytännön kokemukseen. Emme voi vaikuttaa työkohteen olosuhteisiin, joten emme voi ottaa vastuuta lopputuloksesta, johon paikalliset olosuhteet vaikuttavat.

Tuotteet

Anna määrä

yksikköä
Lisää