Nanten Akryyli 20N

Tuotekuvaus

Soveltuu lattioihin, joihin kohdistuu suuria mekaanisia ja kemiallisia rasituksia. Voidaan asentaa alhaisissa lämpötiloissa. Nopea kuivumisaika helpottaa tilojen käyttöönottoa ja lyhentää tuotantoseisokkeja. Keskiviskoosinen ”all around” sideaine.

Käyttökohteet

  • Elintarvike-ja prosessiteollisuuden tilat
  • Suurkeittiöt ja pesulat
  • Ulkotilat 
  • Lastauslaiturit, jätekatokset ja varastotilat
Vinkki! Vieritä taulukkoa sivuttain
Tuotenimi Tuotenumero Pakkauskoko Lisää muistilistalle
NANTEN AKRYYLI 20 N 20 kg Lisää muistilistalle
NANTEN AKRYYLI 20 N TYNNYRI 180 kg Lisää muistilistalle

Käyttöohjeet

Sekoitus

Esisekoita haluamasi määrä Nanten Akryyli 20 N sideainetta, arvioi lämpötilan vaikutus tarvittavaan kovettajan määrään ja lisää kovettaja sekoitusastiaan. Jatka sekoittamista noin kahden minuutin ajan. Lisää tarvittava määrä valittua värihiekkaa seoksen joukkoon ja jatka sekoittamista välttäen ilman sekoittamista massan joukkoon.

Uusi betonilattia 

Sementtiliima ja mahdollinen kovettumaton sementti poistetaan joko pintahionnalla tai sinkopuhdistuksella. Kaikki irtonainen tartuntaa heikentävä aines poistetaan ja sementtipöly imuroidaan huolellisesti pois.

Vanha betonilattia 

Sementtiliima ja huonokuntoinen betoni poistetaan hiomalla tai sinkopuhdistuksella. Kaikki irtonainen tartuntaa heikentävä aines poistetaan ja alusta imuroidaan huolellisesti. Likaiset lattiat on syytä pestä ja huuhdella synteettisellä pesuaineella ennen muita pohjakäsittelytöitä. Alustassa oleva mahdollinen vanha maalikalvo poistetaan kokonaan.

Työohje

Pinnoitettava alusta on oltava pohjustettu Nanten Akryyli Primerilla (101 tai 107) ja pinnalle tulee olla kylvettynä kynsi/tartuntahiekka. Hyvin sekoitettu Nanten Akryyli 20N massa (sideaine+värihiekat) kaadetaan lattialle vanaksi, josta se levitetään säätölastalla haluttuun kerrosvahvuuteen. Pinta viimeistellään välittömästi teräslastalla. Pinnan struktuuriin voidaan vaikuttaa värihiekan raekoon valinnalla. Nanten Akryylihiertopinnoitteet pintalakataan käyttöympäristöön parhaiten soveltuvalla Nanten Akryyli Sealer 319 tai Sealer 304 pintalakalla.

Huolto-ohje
PAIKKAUKSET

Pienet kolot ja halkeamat puhdistetaan ja täytetään akryylisideaineesta ja paksunnekuidusta (Sylothix) valmistetulla akryylikitillä. Suuremmat ja laajemmat ylitäytöt, oikaisut ja kaadot voidaan tehdä Nanten Akryyli 20 N sideaineesta ja täytehiekasta valmistetulla täyttö-/oikaisumassalla. Kerralla tehtävän täytön paksuus ei saa ylittää 15mm.

Jätteenkäsittely

Varastointi ja jätteen käsittely. Katso erillinen varastointi ja hävitysohje https://www.fescon.fi/materiaalipankki

Tekniset tiedot

Pakkauskoko 20 kg:n muoviastia ja 180 kg:n tynnyri
Varastointi

+5°C …+25°C, varastointiaika enintään 6 kk. Varastoitava lämpimässä, tiiviisti suljetuissa alkuperäisissä astioissaan.

Sekoitusaika Noin kaksi minuuttia
Tiheys

(+ 25 ⁰C): 0,98 kg/l

Käyttöaika (+20°C) Lattialle kaadettuna n. 15min. Aika lyhenee lämpötilan noustessa.
Kuivumisaika

Pinnoitettavissa 45-60 min kuluttua. Täysin kuormitettavissa n. 2 h kuluttua.

Puristuslujuus

Luokka II: ≥ 50 N/mm²

Tartuntalujuus

≥ 1,5 N/mm²

Vetolujuus

8,2 N/mm2 (ISO 527)

Paloluokka Efl
Vesihöyryn läpäisevyys

Luokka III: SD >50 m

Vedenläpäisykyky

w < 0,1 kg/m2 x h 0,5

Ilman suhteellinen kosteus < 80%
Kemikaalien kestävyys Luokka II
Levitystapa Hyvin sekoitettu Nanten Akryyli 20N massa (sideaine+värihiekat) kaadetaan lattialle vanaksi, josta se levitetään säätölastalla haluttuun kerrosvahvuuteen
Viskositeetti

(+25⁰C): 130-170 mPas

VOC-pitoisuus

VOC < 10 g/l EU VOC 2004/42/EC (cat A/j) max. 500g/l (2010)

Dokumentit

Linkit


Muita linkkejä

Tiedot perustuvat kokeisiin ja käytännön kokemukseen. Emme voi vaikuttaa työkohteen olosuhteisiin, joten emme voi ottaa vastuuta lopputuloksesta, johon paikalliset olosuhteet vaikuttavat.

Tuotteet

Anna määrä

yksikköä
Lisää