Nanten ColorPUR 6-9 mm

Tuotekuvaus

3-komponenttinen hybridi polyuretaani-sementtipinnoite. Korkea lämpö-, kemikaali- ja mekaaninen kesto. Erinomainen kuuman veden ja jatkuvan kosteudelle altistumisen kesto. Karhea pintakäsittely vähentää liukkautta. Vähäpäästöinen.

Käyttökohteet

  • Elintarvike-, ruoka- ja kemianteollisuuden tilat
  • Panimot
  • Meijerit
  • Erittäin vaativat teollisuuden tilat
Vinkki! Vieritä taulukkoa sivuttain
Tuotenimi Tuotenumero Pakkauskoko Lisää muistilistalle
NANTEN ColorPUR 6-9 mm SARJA 31,5 kg Lisää muistilistalle

Käyttöohjeet

Sekoitus

Nestemäiset komponentit A ja B kaadetaan sekoitussankoon ja sekoitetaan koneellisesti 30 sekuntia. Varmista, että pakkaukset ovat kokonaan tyhjät ennen sekoittamista. Lisää pigmentti. Kun nestemäinen hartsisekoitus on tasainen, lisää puolet komponentti C:stä ja sekoita n. 1min, kunnes seos on tasainen. Varmista, että puolet komponentti C:stä on kokonaan sekoittunut hartsiin. Toista sitten lisäten toinen puolikas komponentti C:stä. Sekoitusaika saattaa vaihdella jonkun verran riippuen ympäristön ja materiaalin lämpötiloista. Kun seos on tasainen ja paakuton, tuo materiaali työstöalueelle viipymättä. 

Huomautukset:

Komponentit on sekoitettava koneellisesti. Ideaali ympäristön ja asennusaikaisen lämpötilan haitari on +12°C ja +25°C välillä. On tärkeää ottaa huomioon kastepisteen vaikutus välttääksesi kosteuden syntyä pohjusteessa. Asennusohjeet tulee lukea huolellisesti ennen pinnoittamista.

Uusi betonilattia

Sementtiliima ja mahdollinen kovettumaton sementti poistetaan joko pintahionnalla tai sinkopuhdistuksella. Kaikki irtonainen tartuntaa heikentävä aines poistetaan ja sementtipöly imuroidaan huolellisesti pois.

Vanha betonilattia

Sementtiliima ja huonokuntoinen betoni poistetaan hiomalla, sinkopuhdistuksella tai jyrsimällä. Kaikki irtonainen tartuntaa heikentävä aines poistetaan ja alusta imuroidaan huolellisesti. Likaiset lattiat on syytä pestä ja huuhdella synteettisellä pesuaineella ennen muita pohjakäsittelytöitä. Alustassa oleva mahdollinen vanha maalikalvo poistetaan kokonaan.

Tartuntaurat (ankkuriurat)

Tartuntaurat tehdään valmistajan ohjeistuksen mukaisesti. Ne tulee tehdä pinnoitettavan alueen reunoille ja läpivientien sekä tolppien / pylväiden ympärille. Tartuntauran syvyys ja leveys on kaksi kertaa pinnoitteen paksuus.

Työohje

Levitä pinnoite haluttuun kerrosvahvuuteen esim. säätölastan avulla ja viimeistele pinta piikkitelaamalla.

Kun halutaan karhea pinta, kylvetään märälle pinnalle esimerkiksi kvartsihiekkaa. Hiekan koko määrittelee karheusluokan. Kun pinnoite on kovettunut, poistetaan ylimääräinen kvartsihiekka harjaamalla/imuroimalla. Nanten ColorPUR Topcoat levitetään (0,6-0,8 kg/m2) kumilastalla ja viimeistellään telaamalla.

Jätteenkäsittely

Varastointi ja jätteen käsittely. Katso erillinen varastointi ja hävitysohje https://www.fescon.fi/materiaalipankki

Tekniset tiedot

Väri Harmaa, kerma, ruskeankeltainen, punainen ja vihreä. Himmeä.
Pakkauskoko A osa: 2,5 kg polyoli emulsio, B osa: 2,6 kg polyisosyaniitti, C osa: 26,4 kg täyteaineet. Sarja yhteensä 31,5 kg. Pigmentti 0,300 kg. Tilaustuotteena C-komponentti saatavana valmiiksi värjättynä minimitoimitusmäärä 4 000 kg.
Varastointi

Avaamaton pakkaus 6kk

Kaikki komponentit tulee säilyttää suojan alla ja irti maasta, kuivassa tilassa +5°C … +25°C:ssa. Tämä on erityisen tärkeää komponentti C:lle, joka saattaa kovettua ja paakkuuntua, jolloin se on käyttökelvoton. Pidä kaikki osat suojassa jäätymiseltä, myös kuljetuksen ajan. Suora auringonpaiste tai muu voimakas lämmönlähde aiheuttaa epätasaisen lämpötilojen nousun varastoiduissa materiaaleissa. Tällaista tuotetta ei tule käyttää ennen kuin lämpötila on tasaantunut, muuten asennuksessa saattaa esiintyä epätasaisuutta.

Sekoitusaika Noin 1,5 minuuttia. Sekoitusaika saattaa vaihdella jonkun verran riippuen ympäristön ja materiaalin lämpötiloista.
Tiheys

2.19kg/cm3

Käyttölämpötila

+12°C...+25°C

Käyttöaika Lattialle kaadettuna n. 15 min. Aika lyhenee lämpötilan noustessa.
Kuivumisaika

Kävelyliikenteen kestävä 8h, mekaanisen rasituksen kestävä 24h ja kemiallinen kestävyys 7vrk.

Puristuslujuus

60 N/mm2

Tartuntalujuus

> 1,5 N/mm2

Vetolujuus

7 N/mm2

Paloluokka Bfl -s1
Lämmönkestävyys

6mm: -20°C - +70°C

9mm: -20°C - +120°C

Ilman suhteellinen kosteus < 80%
Kemikaalien kestävyys Luokka II
Levitystapa Levitä pinnoite haluttuun kerrosvahvuuteen esim. säätölas-tan avulla ja viimeistele pinta piikkitelaamalla.
VOC-pitoisuus

 

 

Dokumentit

Linkit


Muita linkkejä

Tiedot perustuvat kokeisiin ja käytännön kokemukseen. Emme voi vaikuttaa työkohteen olosuhteisiin, joten emme voi ottaa vastuuta lopputuloksesta, johon paikalliset olosuhteet vaikuttavat.

Tuotteet

Anna määrä

yksikköä
Lisää