Nanten ColorPUR Quick Scratch Primer

Tuotekuvaus

Liuotinvapaa, vesipohjainen tuote. Alhainen viskositeetti, jonka avulla läpäisee hyvin alustan. Vähäpäästöinen.

Käytetään pohjusteena Nanten ColorPUR menetelmissä.

Käyttökohteet

  • Elintarvike-ja prosessiteollisuuden tilat
  • Suurkeittiöt ja pesulat
  • Ulkotilat 
  • Lastauslaiturit, jätekatokset ja varastotilat
Vinkki! Vieritä taulukkoa sivuttain
Tuotenimi Tuotenumero Pakkauskoko Lisää muistilistalle
NANTEN ColorPUR primer SARJA 6,5 kg Lisää muistilistalle

Käyttöohjeet

Sekoitus

Nestemäiset komponentit A ja B kaadetaan sekoitussankoon ja sekoitetaan 30 sekuntia. Varmista, että pakkaukset ovat kokonaan tyhjät ennen sekoittamista. Kun nestemäinen hartsisekoitus on tasainen, lisää puolet komponentti C:stä ja sekoita noin 1 minuuttia, kunnes seos on tasainen. Varmista, että puolet komponentti C:stä kokonaan sekoittunut hartsiin. Toista sitten lisäten toinen puolikas komponentti C:stä. Sekoitusaika saattaa vaihdella jonkun verran riippuen ympäristön ja materiaalin lämpötiloista. Kun seos on tasainen ja paakuton, tuo materiaali työstöalueelle viipymättä.

Huomautukset:

Komponentit on sekoitettava koneellisesti. Ideaali ympäristön ja asennusaikaisen lämpötilan haitari on +12°C ja +25°C välillä.

Uusi betonilattia

Sementtiliima ja mahdollinen kovettumaton sementti poistetaan joko pintahionnalla tai sinkopuhdistuksella. Kaikki irtonainen tartuntaa heikentävä aines poistetaan ja sementtipöly imuroidaan huolellisesti pois.

Vanha betonilattia

Sementtiliima ja huonokuntoinen betoni poistetaan hiomalla tai sinkopuhdistuksella. Kaikki irtonainen tartuntaa heikentävä aines poistetaan ja alusta imuroidaan huolellisesti. Likaiset lattiat on syytä pestä ja huuhdella synteettisellä pesuaineella ennen muita pohjakäsittelytöitä. Alustassa oleva mahdollinen vanha maalikalvo poistetaan kokonaan.

Työohje

Seos tulee levittää heti alustalle teräs- tai kumilastalla.

Jätteenkäsittely

Varastointi ja jätteen käsittely. Katso erillinen varastointi ja hävitysohje https://www.fescon.fi/materiaalipankki

Tekniset tiedot

Väri Väritön
Pakkauskoko Valmiiksi pakatut yksiköt 17,1kg (2,5kg – 2,6kg – 12kg) A osa: polyoli emulsio B osa: polyisosyanaatti C osa: täyteaineet
Varastointi

Avaamaton pakkaus 6kk

 

Kaikki Nanten ColorPUR systeemin komponentit tulee säilyttää suojan alla ja irti maasta, kuivassa tilassa yli 5°C:ssa ja alle 25°C:ssa. Tämä on erityisen tärkeää komponentti C:lle, joka saattaa kovettua ja paakkuuntua, jolloin se on käyttökelvoton. Pidä kaikki osat suojassa jäätymiseltä, myös kuljetuksen ajan. 

Suora auringonpaiste tai muu voimakas lämmönlähde aiheuttaa epätasaisen lämpötilojen nousun varastoiduissa materiaaleissa. Tällaista tuotetta ei tule käyttää ennen kuin lämpötila on tasaantunut, muuten asennuksessa saattaa esiintyä epätasaisuutta.

Sekoitusaika Noin kaksi minuuttia
Käyttölämpötila

+10°C...+20°C

Käyttöaika Lattialle kaadettuna n. 10 min. Aika lyhenee lämpötilan noustessa.
Kuivumisaika

Uudelleen pinnoitettavissa 5h kuluttua.

Kävelyliikenne 5h, mekaaninen rasitus 16h, kemiallinen kesto 7 päivää

Tartuntalujuus

> 1,5 N/mm2

Paloluokka Efl-S1
Ilman suhteellinen kosteus < 80%
Kemikaalien kestävyys Luokka II
Levitystapa Levitys teräs- tai kumilastalla.
VOC-pitoisuus

 

 

Dokumentit

Linkit


Muita linkkejä

Tiedot perustuvat kokeisiin ja käytännön kokemukseen. Emme voi vaikuttaa työkohteen olosuhteisiin, joten emme voi ottaa vastuuta lopputuloksesta, johon paikalliset olosuhteet vaikuttavat.

Tuotteet

Anna määrä

yksikköä
Lisää