Nanten ColorPUR SL 4 mm

Tuotekuvaus

3-komponenttinen polymeerien ja sementin muodostama polyuretaanipohjainen hybridipinnoite. 

Hyvä lämpö-, mekaaninen- ja kemikaalikesto. Läpäisemätön, tiivis ja erinomaisesti levittyvä sileä pinnoite.

Käyttökohteet

  • Elintarvike-, ruoka- ja kemianteollisuuden tilat
  • Panimot
  • Meijerit
  • Erittäin vaativat teollisuuden tilat
Vinkki! Vieritä taulukkoa sivuttain
Tuotenimi Tuotenumero Pakkauskoko Lisää muistilistalle
NANTEN ColorPUR SL 4 mm SARJA 20,1 kg Lisää muistilistalle

Käyttöohjeet

Sekoitus

Nestemäiset komponentit A ja B kaadetaan sekoitussankoon ja sekoitetaan 30 sekuntia. Varmista, että pakkaukset ovat kokonaan tyhjät ennen sekoittamista. Kun nestemäinen hartsisekoitus on tasainen, lisää puolet komponentti C:stä ja sekoita noin 1 minuuttia, kunnes seos on tasainen. Varmista, että puolet komponentti C:stä kokonaan sekoittunut hartsiin. Toista sitten lisäten toinen puolikas komponentti C:stä. Sekoitusaika saattaa vaihdella jonkun verran riippuen ympäristön ja materiaalin lämpötiloista. Kun seos on tasainen ja paakuton, tuo materiaali työstöalueelle viipymättä.

Huomautukset:

Komponentit on sekoitettava koneellisesti. Ideaali ympäristön ja asennusaikaisen lämpötilan haitari on +12°C ja +25°C välillä. On tärkeää ottaa huomioon kastepisteen vaikutus välttääksesi kosteuden syntyä pohjusteessa.

Uusi betonilattia

Sementtiliima ja mahdollinen kovettumaton sementti poistetaan joko pintahionnalla tai sinkopuhdistuksella. Kaikki irtonainen tartuntaa heikentävä aines poistetaan ja sementtipöly imuroidaan huolellisesti pois.

Vanha betonilattia

Sementtiliima ja huonokuntoinen betoni poistetaan hiomalla tai sinkopuhdistuksella. Kaikki irtonainen tartuntaa heikentävä aines poistetaan ja alusta imuroidaan huolellisesti. Likaiset lattiat on syytä pestä ja huuhdella synteettisellä pesuaineella ennen muita pohjakäsittelytöitä. Alustassa oleva mahdollinen vanha maalikalvo poistetaan kokonaan.

Tartuntaurat (ankkuriurat)

Tartuntaurat tehdään valmistajan ohjeistuksen mukaisesti. Ne tulee tehdä pinnoitettavan alueen reunoille ja läpivientien sekä tolppien / pylväiden ympärille. Tartuntaurat tehdään pinnoitettavan alueen reunoille ja läpivientien sekä tolppien/pylväiden ympärille. Tartunta uran syvyys ja leveys on kaksi kertaa pinnoitteen paksuus.

Pohjustuskäsittely

Pohjustus tehdään Nanten ColorPUR Primerilla. Pohjusteen pitää sulkea kaikki betonin huokoset siten, että pintaan muodostuu ehjä yhtenäinen kalvo. Tarvittaessa pohjusteeseen kylvetään tartuntahiekkaa helpottamaan pinnoitteen levitettävyyttä.

Työohje

Levitä pinnoite haluttuun kerrosvahvuuteen esim. säätölastan avulla ja viimeistele pinta piikkitelaamalla.

Jätteenkäsittely

Varastointi ja jätteen käsittely. Katso erillinen varastointi ja hävitysohje https://www.fescon.fi/materiaalipankki

Tekniset tiedot

Väri Harmaa, kerma, ruskeankeltainen, punainen ja vihreä
Pakkauskoko A osa 4,16 kg polyoli emulsio B osa 4,34 kg polyisosyaniitti C osa 25 kg täyteaineet Sarja yhteensä 33,5 kg Pigmentti 0,350 kg
Varastointi

Avaamaton pakkaus 6kk

 

Kaikki Nanten ColorPUR systeemin komponentit tulee säilyttää suojan alla ja irti maasta, kuivassa tilassa yli 5°C:ssa ja alle 25°C:ssa. Tämä on erityisen tärkeää komponentti C:lle, joka saattaa kovettua ja paakkuuntua, jolloin se on käyttökelvoton. Pidä kaikki osat suojassa jäätymiseltä, myös kuljetuksen ajan. 

Suora auringonpaiste tai muu voimakas lämmönlähde aiheuttaa epätasaisen lämpötilojen nousun varastoiduissa materiaaleissa. Tällaista tuotetta ei tule käyttää ennen kuin lämpötila on tasaantunut, muuten asennuksessa saattaa esiintyä epätasaisuutta.

Sekoitusaika Noin kaksi minuuttia
Tiheys

2.0 kg/dm³

Käyttölämpötila

+12°C...+25°C

Käyttöaika Lattialle kaadettuna n. 15 min. Aika lyhenee lämpötilan noustessa.
Kuivumisaika

Kävelyliikenne 8h, mekaaninen rasitus 24h, kemiallinen kestävyys 7 päivää.

Puristuslujuus

52 N/mm²

Tartuntalujuus

> 1,5 N/mm2

Vetolujuus

7 N/mm²

Paloluokka Bfl-S1
Lämmönkestävyys

-20°C…+70°C, satunnaista altistumista +90°C.

Ilman suhteellinen kosteus < 80%
Kemikaalien kestävyys Luokka II
Levitystapa Levitä pinnoite haluttuun kerrosvahvuuteen esim. säätölastan avulla ja viimeistele pinta piikkitelaamalla.
VOC-pitoisuus

 

 

Dokumentit

Linkit


Muita linkkejä

Tiedot perustuvat kokeisiin ja käytännön kokemukseen. Emme voi vaikuttaa työkohteen olosuhteisiin, joten emme voi ottaa vastuuta lopputuloksesta, johon paikalliset olosuhteet vaikuttavat.

Tuotteet

Anna määrä

yksikköä
Lisää