Liimalaasti FLL Talvi

Kysy lisätietoa

Tuotekuvaus

Liimalaasti FLL talvi on polymeerimodifioitu sementtipohjainen laasti, jonka maksimi-raekoko on 0,6 mm. 

  • Fescoterm ohutrappausjärjestelmän eristelevyjen liimauslaasti lämpötila-alueella -10°C...+5°C

Käyttökohteet

  • Vanhojen asuin-, liike- ja teollisuusrakennusten lisälämmöneristys ja uudisrakennusten lämmöneristys talviolosuhteissa.
Tuote on listattu Pohjoismaisen Ympäristömerkinnän rakennustuotetietokantaan ja sitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.
GTIN-koodi Tuotenimi Tuotenumero Pakkauskoko
6416841640116 LIIMALAASTI FLL TALVI 25 KG 64011 25 kg
Alusta

Vanha julkisivupinta pestään painepesurilla puhtaaksi hilseilevästä maalista ja irtoliasta. Tarvittaessa hilseilevä maali poistetaan kaapimalla. Alustastaan irronnut rappaus tai vaurioitunut betoni poistetaan ja kolot paikataan.

Sekoitus

Tarkista laastin vedentarve säkistä. Lisää kuiva-aines veteen ja sekoita pakkosekoittajalla tai porakonevispilällä noin 1-2 min. Lyhyt seisotus ja uusintasekoitus. Uusintasekoituksessa haetaan oikea notkeus lisäämällä lopullinen vesimäärä. Maksimivesimäärää ei kannata lisätä heti alussa. Valmiin laastin työstettävyysaika on noin 1 tunti.

Työohje

Liimalaasti levitetään kauttaaltaan kiinnitettäviin eristelevyihin kampalastalla. Tämän jälkeen eristelevyt painetaan kiinni alustaan ja tiiviisti toisiaan vasten. Saumoihin ei saa jäädä laastia tai avoimia kohtia. Eristelevyjen saumat tulee olla limittäin eikä risteäviä saumoja saa esiintyä. Lopuksi eristelevyn kiinnitys alustaan varmistetaan polyeteenimuovisilla kiinnitystulpilla, joita tulee olla vähintään 4 kpl/m². Kiinnitystulpat asennetaan levyjen kulmiin ja tasaisesti keskialueelle. Kiinnityksen jälkeen julkisivupinnan on oltava tasainen ja eristelevyjen ehjiä.

Varastointi ja jätteen käsittely
Katso erillinen varastointi ja hävitysohje https://www.fescon.fi/materiaalipankki

Materiaalimenekki

4 - 5 kg/m² / kerros

Vedentarve 6,0 - 6,5 l / 25 kg
Valmista massaa 13-14 l / 25 kg säkki
Olomuoto jauhe
Väri harmaa
Maksimiraekoko

0,6 mm

Pakkauskoko 25 kg
Varastointi

kuivassa paikassa n. 1 vuosi

Käyttölämpötila

-10°C...+5°C

Työstettävyysaika n. 1 h
Palokäyttäytyminen A2

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme