Fesconin toimintapolitiikka

Tavoitteenamme on olla laasti- ja hiekkatuotteiden sekä lattiapinnoitteiden ja niihin liittyvien ratkaisujen luotettava, osaava ja palvelukykyinen kehittäjä, valmistaja ja markkinoija. Tuotteemme ovat markkinoiden kilpailukykyisimmät ja laadukkaimmat. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme, palveluamme, tuotteitamme ja ratkaisujamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Arvostamme pitkäjänteisiä ja luottamuksellisia asiakassuhteita. Tarjoamme alan parasta palvelua ammattiasiakkaille.

Noudatamme kestävän kehityksen periaatteita ja kannamme vastuumme ympäristön suojelemisesta. Järjestämme toimintamme siten, että siitä on mahdollisimman vähän haittaa luonnolle ja naapureillemme. Sitoudumme neutraloimaan tai kompensoimaan hiilidioksidipäästömme vuoteen 2035 mennessä. Kehitämme tuotteitamme ja tuotantolaitteistojamme jatkuvasti ympäristöystävällisimmäksi ja mittaamme sen toteutumista.

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuustoimintoja parannetaan yhteistyössä henkilöstön, työterveyshuollon, viranomaisten ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Pyrimme ennalta ehkäisemään työtilanteissa tapahtuvaa terveyden heikentymistä ja vammojen syntyä. Noudatamme kaikessa toiminnassamme ympäristöön, työterveyteen ja -turvallisuuteen liittyviä lakeja ja määräyksiä sekä sidosryhmillemme antamia lupauksia. Edellytämme myös yhteistyökumppaneiltamme samojen periaatteiden noudattamista.

Varmistamme henkilöstölle onnistumisen edellytykset jatkuvalla seurannalla, koulutuksella ja toiminnan kehittämisellä. Tiedotamme säännöllisesti koko henkilöstöllemme yrityksemme tuloksista, kehityksestä sekä ympäristö- ja työturvallisuusasioista.

Vastuullinen ja eettinen toiminta on ehdoton edellytys menestymisellemme. Haluamme olla turvallinen ja tehokas työpaikka, jossa päätöksenteossa otetaan aina huomioon sekä ympäristön että henkilöstön hyvinvointi.

Kimmo Peltola
toimitusjohtaja

Anna määrä

yksikköä
Lisää