Fescon-koulutukset

Fescon järjestää erityisesti rakennusalan ammattilaisille suunniteltua maksutonta täydennyskoulutusta. Koulutuksissa käsitellään oikeita työmenetelmiä sekä tuotteiden teknisiä ominaisuuksia, koulutuksen aiheesta riippuen, rautaisten ammattilaisten johdolla.

Fescon-märkätilakoulutus hyväksytään VTT:n henkilösertifioinnin täydennyskoulutukseksi. Koulutus on tarkoitettu urakoitsijoille sekä asentajille ja sen kesto on noin kaksi tuntia. Märkätilakoulutuksen  suorittanut asentaja saa osallistumistodistuksen, joka on hyväksytty työmaalla todistuksena märkätilaosaamisesta.  

Fescon-koulutuksia järjestetään tehtaillamme, työmailla sekä asiakkaan omissa tai yhteistyökumppaneidemme tiloissa - asiakkaan tarpeiden mukaan. Märkätilakoulutuksen lisäksi räätälöimme tapauskohtaisesti mm. rappaus- ja julkisivu- sekä betonin korjaus -koulutuksia. Ota yhteyttä oman alueesi myyntipäällikköön, niin suunnitellaan yhdessä koulutus juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Myynnin yhteyshenkilöt

Märkätilakoulutukset | 2017-2018

 

KOULUTUSKUVAUS
Fescon-märkätilakoulutus (maksuton)

Paikka: Vantaa
Aikataulu: 
klo 7-8 aamupalaa tarjolla
klo 8-10 koulutus
Koulutuksen kesto: 2h
Sisältää: kurssimateriaali, aamupala ja osallistumistodistus*
*Osallistumistodistus kelpaa VTT:lle osoitukseksi henkilösertifioidun asentajan jatkokoulutuksesta.

Koulutuksessa päivitämme ajankohtaisia tietoja ja määräysiä koskien märkätilan vedeneristämistä ja sen suunnittelua. Käymme läpi myös märkätilan vedeneristämiseen liittyviä ohjeita sekä asennuksen yksityiskohtia kuten; läpivientien ja liitosten teko, alusta ja sen pohjustus sekä mittaukset.

Lisätiedot: Ville Hiltunen, ville.hiltunen@fescon.fi, 040 808 6765

 

Konttikoulutukset STARK-myymälöissä

Fescon konttikiertue on tienpäällä pääkaupunkiseudun STARK-myymälöissä syksyllä 2017! Tule tutustumaan Fesconvalikoimaan ja kuulemaan tuoreimmat rakennusalan vinkit asiantuntijaltamme. Kontissa on myös mahdollisuus kokeilla käytännössä mm. laastien ja vedeneristeiden työstöä! 

Voit myös halutessasi suorittaa VTT:n hyväksymän Fescon-märkätilakoulutuksen. Saat osallistumistodistuksen, joka hyväksytään työmaalla todistuksena märkätilaosaamisesta.

KOULUTUSKIERTUEEN AIKATAULU:

STARK Kivenlahti 31.10.2017 | klo 7-10
STARK Martinlaakso 1.11.2017 | klo 7-10
STARK Suutarila 7.11.2017 | klo 7-10
STARK Herttoniemi 9.11.2017 | klo 7-10

Ilmoittauduthan STARK-myyjällesi tai osoitteeseen: ville.hiltunen@fescon.fi

 

 

 

 

MÄRKÄTILAKOULUTUS
Koulutuspäivät 2018 | Vantaa

TI 6.2.2018 | klo 8-10 Ilmoittautuminen avataan pian!
TI 3.4.2018 | klo 8-10 Ilmoittautuminen avataan pian!
TI 4.9.2018 | klo 8-10 Ilmoittautuminen avataan pian!
TI 6.11.2018 | klo 8-10 Ilmoittautuminen avataan pian!

 

   
Fescon kontti koulutuskiertue

  

 

Anna määrä

yksikköä
Lisää