Ratkaisut

Nestemäiset julkisivumaalit ja pinnoitteet

Suojamaali

Nestemäinen vesiohenteinen alkalinkestävä akrylaattimaali betonipintojen suojaukseen, kosteutta ja karbonatisoitumista vastaan.  Menekki  0,2 – 0,5 l/m² / levityskerta.

Lisätietoja

Silikonihartsipohjuste MC

Liuotinaineeton tartunnan takaava ja imukykyä tasaava pohjuste betoni-, levy-, laasti- ja hyväkuntoisille maalipinnoille. Pohjuste Silikonihartsipinnoitteen ja Fescosan-pinnoitteen alle. Menekki 0,2  kg / m² (raakamenekki 50%ohennettuna) Sävytettävä. 

Lisätietoja

Silikonihartsipinnoite MC

Nestemäinen vesiohenteinen silikonihartsipinnoite, erittäin hengittävä ja vettä hylkivä luja pinnoite uusille ja aiemmin pinnoitetuille kiviainespinnoille julkisivuissa.  Lisäksi Fescoterm ohutrappausjärjestelmän pinnoitustuote. Menekki 2,2 - 4,2 kg/m² (riippuen raekoosta). Tilauksesta saatavana myös 1,5 ja 3,0mm raekoko. Pohjusteena käytetään silikonihartsipohjuste MC:tä.

Lisätietoja

Silikonihartsipinnoite Piirto

Nestemäinen vesiohenteinen silikonihartsipinnoite, erittäin hengittävä ja vettä hylkivä luja pinnoite uusille ja aiemmin pinnoitetuille kiviainespinnoille julkisivuissa.  Lisäksi Fescoterm ohutrappausjärjestelmän pinnoitustuote. Menekki 3,5 kg/m² (riippuen raekoosta). Pohjusteena käytetään silikonihartsipohjuste MC:tä.

Lisätietoja

Fescosan-pinnoite UUSI TUOTE

Fescosan silikonihartsipohjainen pinnoite minimoi julkisivun likaantumisen estäen lian tarttumisen julkisivuun. Homogeenisella rakenteella, optimaalisella avoimella ajalla ja hyvillä työstöominaisuuksilla saavutetaan erittäin hyvä lopputulos. Tuote hylkii hyvin vettä, se on vesihöyryä läpäisevä ja säänkestävä. Fescosan antaa hyvän suojan levää ja homesieniä vastaan. Hierrettävä ja ruiskutettava. Lisäksi Fescoterm ohutrappausjärjestelmän pinnoitustuote. Menekki 2,2 - 4,2 kg/m² (riippuen raekoosta).Tilauksesta saatavana myös 1,5 ja 3,0mm raekoko.Pohjusteena käytetään silikonihartsipohjuste MC:tä.

Lisätietoja

Syväpohjuste

Väritön pohjuste hiekkaaville ja heikoille alustoille. Menekki n. 0,2 l/m2/levityskerta. 

Lisätietoja

Silikonihartsimaali

Laadukas himmeäpintainen silikonihartsijulkisivumaali joka läpäisee vesihöyryä tehokkaasti. Sopivia alustoja ovat esim. mineraaliset rappauspinnat, kestävät julkisivupinnat ja kuviorappauspinnat. Menekki n. 0,2 l/m²/levityskerta. 

Lisätietoja

Silikaattipohjuste

Väritön pohjustusaine Silikaattijulkisivumaalille.Soveltuu mineraalisten alustojen lujittamiseen. Voimakkaasti imevien ja hiekkaavien pintojen imevyyden tasoittamiseen. Ei sisällä liuottimia. Menekki n. 0,2-0,4 l/m²(2:1 vedellä ohennettuna)

Lisätietoja

Silikaattijulkisivumaali

Korkealuokkainen kalivesilasipohjainen julkisivumaali. Peittää tehokkaasti. Silikaattijulkisivumaali muodostaa erittäin säänkestävät, hyvin höyryä läpäisevät julkisivupinnoitukset. Sopivia alustoja ovat muuratut seinät, aikaisemmin rapatut pinnat ja kestävät aikaisemmin silikaattipinnoitetut pinnat. Menekki n. 0,18-0,25 l/m²/levityskerta

Lisätietoja

2-K Primer

2-K Primer on epoksipohjainen 2-komponenttinen, liuotinaineeton pohjuste betonipinnoille. Käytetään uusien ja vanhojen betoniparvekkeiden pohjustukseen. UV-suojattu. Menekki 0,2 - 0,4 kg / m².

Lisätietoja

1-K Elastic

Fescon 1-K Elastic on mattapintainen, 1-komponettinen kulutusta kestävä polyuretaanipinnoite sisä- ja ulkokäyttöön. UV-suojattu. Käytetään uusien ja vanhojen betoniparvekkeiden pinnoittamiseen. Väri RAL 7038 vaaleanharmaa. Menekki 1,6 kg / 1 mm kerros.

Lisätietoja

2-K Elastic

Fescon 2-K Elastic on 2-komponenttinen kiiltäväpintainen kulutusta kestävä polyuretaanipinnoite terassien ja parvekkeiden pinnoittamiseen. Liuotinvapaa. UV-suojattu. Väri RAL 7038 vaaleanharmaa. Menekki 2,5 kg / 2 mm kerros.

Lisätietoja

Suojalakka

Fescon Suojalakka on väritön mattapintainen polyuretaanilakka 1-K- ja 2-K-parvekepinnoitteiden suojaamiseen ulkotiloissa. Menekki 150 g / m2.

Lisätietoja

Koristehiutaleet

PVA-hiutaleita käytetään epoksi- ja polyuretaanipohjaisten parvekepinnoitteiden kanssa. Väri musta-valkoinen. Muut sävyt tilauksesta. Menekki n. 50 g / m2.

Lisätietoja

Ohenne

Liuotinpohjainen ohenne työvälineiden pesuun ja ohentamiseen 1-K ja 2-K Elastic -pinnoitteille sekä 2-K Primerille.

Lisätietoja

Anna määrä

yksikköä
Lisää