Fescon-koulutukset


Fescon järjestää erityisesti rakennusalan ammattilaisille suunniteltua maksutonta täydennyskoulutusta
. Koulutuksissa käsitellään oikeita työmenetelmiä sekä tuotteiden teknisiä ominaisuuksia, koulutuksen aiheesta riippuen, rautaisten ammattilaisten johdolla.

Fescon –koulutukset järjestetään tällä hetkellä pelkästään verkkokoulutuksina. Koulutuksia on mahdollista järjestää räätälöidysti asiakkaan tarpeen mukaan myös tehtaillamme, työmailla sekä asiakkaan / yhteistyökumppaneiden tiloissa.

Huom! Koulutusajankohdat löydät koulutuskalenterista ja lisätiedot taulukon alta. Ilmoittautumislomake on sivun alaosassa (chatbot). Täytäthän kaikki kohdat huolellisesti.

Jos olet ilmoittanut koulutukseen, etkä ole saanut koulutukseen linkkiä tai linkistä huolimatta et pääse osallistumaan koulutukseen, ota yhteyttä Kati Kamunen, puh. 040 301 6040, kati.kamunen [at] fescon.fi. Parhaiten toimii teksti- tai watsapp-viesti, johon kirjoitat nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin pääsemme tutkimaan ongelmaa heti ja lähettämään tarvittaessa uuden linkin koulutukseen. Huomioithan, että kouluttajat eivät pysty vastaamaan koulutuksen aikana puheluihin tai viesteihin.

 

Fescon märkätilakoulutus

Fescon-märkätilakoulutus hyväksytään Rakentamisen sertifikaatin täydennyskoulutukseksi. Koulutus on tarkoitettu urakoitsijoille sekä asentajille ja sen kesto on noin kaksi tuntia. Märkätilakoulutuksen  suorittanut asentaja saa osallistumistodistuksen, joka on hyväksytty työmaalla todistuksena märkätilaosaamisesta. 

Koulutuksessa päivitämme ajankohtaisia tietoja ja määräyksiä koskien märkätilan vedeneristämistä ja sen suunnittelua. Käymme läpi myös märkätilan vedeneristämiseen liittyviä ohjeita sekä asennuksen yksityiskohtia kuten; läpivientien ja liitosten teko, alusta ja sen pohjustus sekä mittaukset.

Lisätiedot koulutuksesta
:
Harri Heimo, harri.heimo [at] fescon.fi, puh. 040 301 6025
Jori Leskinen, jori.leskinen [at] fescon.fi, puh. 040 301 6053

Lisätiedot märkätilojen vedeneristäjän sertifikaateista Rakentamisen sertifikaatti verkkosivuilta


Fescon Betonielementin paksurappaus –koulutus

Koulutuksessa käymme läpi betonielementin paksurappauksen suunnittelua sekä valmistusta tehtaalla. Lisäksi käymme läpi työmaalla tapahtuvan asennuksen, rappauksen sekä pinnoituksen. Käymme läpi soveltuvat tuotteet sekä niiden työstömenetelmiä.

Lisätiedot koulutuksesta
:
Keijo Neffling, keijo.neffling [at] fescon.fi, puh. 050 404 9371

 

Fescon Etuoikaisu –koulutus

Koulutuksessa käydään läpi syvien kolojen paikkauksia, valuhuokosten täyttöä, elementtien saumauksia sekä lattioiden pintavaluja ja näihin soveltuvia tuotteita sekä vaatimuksia eri kohteissa.

Lisätiedot koulutuksesta:
Harri Heimo, harri.heimo [at] fescon.fi, puh. 040 301 6025
Jori Leskinen, jori.leskinen [at] fescon.fi, puh. 040 301 6053

SYKSYN 2021 KOULUTUSKALENTERI

KE 13.10.2021 | klo 9-10.30
VERKKOKOULUTUS
 Etuoikaisu Kouluttajat:
Harri Heimo ja Jori Leskinen 
TO 4.11.2021 | klo 9-10.30
VERKKOKOULUTUS
Märkätilakoulutus Kouluttajat:
Harri Heimo ja Jori Leskinen
TO 18.11.2021 | klo 9-10
VERKKOKOULUTUS
Betonielementin paksurappaus Kouluttaja:
Keijo Neffling
TO 25.11.2021 | klo 9-10.30
VERKKOKOULUTUS
Etuoikaisu Kouluttajat:
Harri Heimo ja Jori Leskinen

 

 

 

Anna määrä

yksikköä
Lisää