Fescon-koulutukset

Fescon järjestää erityisesti rakennusalan ammattilaisille suunniteltua maksutonta täydennyskoulutusta. Koulutuksissa käsitellään oikeita työmenetelmiä sekä tuotteiden teknisiä ominaisuuksia, koulutuksen aiheesta riippuen, rautaisten ammattilaisten johdolla.

Fescon-märkätilakoulutus hyväksytään VTT:n henkilösertifioinnin täydennyskoulutukseksi. Koulutus on tarkoitettu urakoitsijoille sekä asentajille ja sen kesto on noin kaksi tuntia. Märkätilakoulutuksen  suorittanut asentaja saa osallistumistodistuksen, joka on hyväksytty työmaalla todistuksena märkätilaosaamisesta.  

Fescon-koulutuksia järjestetään tehtaillamme, työmailla sekä asiakkaan omissa tai yhteistyökumppaneidemme tiloissa - asiakkaan tarpeiden mukaan. Märkätilakoulutuksen lisäksi räätälöimme tapauskohtaisesti mm. rappaus- ja julkisivu- sekä betonin korjaus -koulutuksia. Ota yhteyttä oman alueesi myyntipäällikköön, niin suunnitellaan yhdessä koulutus juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Myynnin yhteyshenkilöt

Märkätilakoulutukset 2018

 

KOULUTUSKUVAUS
Fescon-märkätilakoulutus (maksuton)

Paikka: Helsinki / Vantaa
Aikataulu: klo 8-10
Koulutuksen kesto: 2h
Sisältää: kurssimateriaali ja osallistumistodistus*
*Osallistumistodistus kelpaa VTT:lle osoitukseksi henkilösertifioidun asentajan jatkokoulutuksesta.

Koulutuksessa päivitämme ajankohtaisia tietoja ja määräysiä koskien märkätilan vedeneristämistä ja sen suunnittelua. Käymme läpi myös märkätilan vedeneristämiseen liittyviä ohjeita sekä asennuksen yksityiskohtia kuten; läpivientien ja liitosten teko, alusta ja sen pohjustus sekä mittaukset.

Lisätiedot: Ville Hiltunen, ville.hiltunen@fescon.fi, 040 808 6765

 

 

 

 

 

MÄRKÄTILAKOULUTUS
Koulutuspäivät 2018 | Helsinki / Vantaa

TI 3.4.2018 (V) | klo 8-10  
TI 4.9.2018 (HKI) | klo 8-10  
TI 6.11.2018 (HKI) | klo 8-10  

 

   

  

 

Anna määrä

yksikköä
Lisää