Fescon-koulutukset

Fescon järjestää erityisesti rakennusalan ammattilaisille suunniteltua maksutonta täydennyskoulutusta. Koulutuksissa käsitellään oikeita työmenetelmiä sekä tuotteiden teknisiä ominaisuuksia, koulutuksen aiheesta riippuen, rautaisten ammattilaisten johdolla.

Fescon-märkätilakoulutus hyväksytään Rakentamisen sertifikaatin täydennyskoulutukseksi. Koulutus on tarkoitettu urakoitsijoille sekä asentajille ja sen kesto on noin kaksi tuntia. Märkätilakoulutuksen  suorittanut asentaja saa osallistumistodistuksen, joka on hyväksytty työmaalla todistuksena märkätilaosaamisesta.  

Fescon-koulutuksia järjestetään tehtaillamme, työmailla sekä asiakkaan omissa tai yhteistyökumppaneidemme tiloissa - asiakkaan tarpeiden mukaan. Märkätilakoulutuksen lisäksi räätälöimme tapauskohtaisesti mm. rappaus- ja julkisivu- sekä betonin korjaus -koulutuksia. Ota yhteyttä oman alueesi myyntipäällikköön, niin suunnitellaan yhdessä koulutus juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Myynnin yhteyshenkilöt

Märkätilakoulutukset 2019

 

KOULUTUSKUVAUS
Fescon-märkätilakoulutus (maksuton)

Paikka: Helsinki / Vantaa
Aikataulu: klo 8-10
Koulutuksen kesto: 2h
Sisältää: kurssimateriaali ja osallistumistodistus*
Osallistumistodistus kelpaa märkätilojen vedeneristäjän Rakentamisen sertifikaatin täydennyskoulutukseksi. 

Koulutuksessa päivitämme ajankohtaisia tietoja ja määräysiä koskien märkätilan vedeneristämistä ja sen suunnittelua. Käymme läpi myös märkätilan vedeneristämiseen liittyviä ohjeita sekä asennuksen yksityiskohtia kuten; läpivientien ja liitosten teko, alusta ja sen pohjustus sekä mittaukset.

Lisätiedot koulutuksesta: Harri Heimo, harri.heimo@fescon.fi, 040 301 6025 

Lisätiedot märkätilojen vedeneristäjän sertifikaateista Rakentamisen sertifikaatti verkkosivuilta: https://rakentamisensertifikaatit.fi/sertifikaatit/markatilojen_vedeneristaja

 

 

 

MÄRKÄTILAKOULUTUS

Koulutuspäivät 2019 | Helsinki / Vantaa

TO 5.9.2019 (H) | klo 8-10
STARK Herttoniemi

Ilmoittaudu tästä >> 
   
   

 

   

  

 

Anna määrä

yksikköä
Lisää