Fesconilla työntekijät viihtyvät

Fescon työnantajana

Tule meidän mahtavaan porukkaan töihin!

Henkilöstö on yrityksemme tärkein voimavara, jonka vuoksi huolehdimme aktiivisesti henkilöstön työhyvinvoinnista. Meille henkilöstövastuu tarkoittaa ennenkaikkea hyvää työilmapiiriä sekä turvallista työympäristöä. Arvomme luovat pohjan hyville toimintatavoille, eettisten ohjeiden noudattamiseen sekä toiminnan ja työn tekemisen vastuullisuudelle.

Jokaisen fesconilaisen työpanos on tärkeä, jota yrityksessämme arvostamme. Vaalimme tasa-arvoisuutta, yhdenvertaisuutta, oikeudenmukaisuutta, keskinäistä luottamusta ja hyvää ilmapiiriä emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Fesconin yrityskulttuuri mahdollistaa oppimisen ja kehittymisen. Esihenkilöt toimivat valmentavalla otteella. Perheyrityksenä ymmärrämme ja edistämme henkilöstön työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Hyvinvoivan, osaavan ja motivoituneen henkilöstön avulla varmistamme kilpailukykymme tulevaisuudessa.

Fescon avoimet työpaikat

Monenlaisia työtehtäviä tarjolla

Tarjoamme monenlaisia työtehtäviä tuotanto- ja palvelutehtävistä, laastituotteiden, hiekkojen ja pinnoitteiden suunnittelu-, myynti- ja hallintotehtäviin. Työtä tehdään lähellä asiakasta ja ammattitaito punnitaan joka päivä. Meillä Sinua odottaa vaihtelevien ja monipuolisten työtehtävien lisäksi mahdollisuus itsenäiseen työhön, päätöksentekoon ja kehittymiseen. Meillä on nopeatempoinen ja vauhdikas ilmapiiri sekä yhdessä tekemisen meininki.

Voit laittaa meille avoimen hakemuksen >>

Avoimet työpaikkamme

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme