Olemme ylpeitä kotimaisuudestamme

Fescon yritysvastuu

Olemme ylpeitä kotimaisesta perheyhtiötaustastamme

Fescon on aina ollut luotettava vastuullinen valmistaja, jota on tukenut kotimainen perheyhtiötaustamme. Olemme olleet pitkään rakentamassa Suomea ja meille on ensiarvoisen tärkeää tehdä se rehellisesti, ympäristöä säästäen ja turvallisesti. Edellytämme vastaavaa toimintaa  ja sitoutumista yrityksemme arvoihin myös käyttämiltämme raaka-ainetoimittajilta ja aliurakoitsijoilta.

Kaksi vuosikymmentä kestänyt laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusjärjestelmien jatkuva kehitys on luonut Fesconille vahvan pohjan yrityksen vastuulliseen toimintaan. Olemme mitanneet ja parantaneet toimintaamme koko ajan, josta osoituksen merkittävät vähennykset energiankulutuksessa ja jätemäärissä.

Olemme tuotekehitysyhtiö, jonka menestys ja kasvu perustuu omilla resepteillä Suomessa valmistettuihin tuotteisiin. Haluamme olla kehityksen kärjessä sekä tuotteidemme toimivuuden ja ympäristöystävällisyyden osalta. Sitoutuneen henkilöstön ja matalan hierarkian kautta pystymme toimimaan tehokkaasti ja vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin tuomalla uusia tuotteita nopealla syklillä ja kehittämällä tuotantoamme jatkuvasti ympäristöystävällisempään suuntaan. Tähän olemme kaikki Fesconilla sitoutuneet. Tavoitteenamme on olla hiilineutraali tuotannon päästöjen osalta vuoteen 2035 mennessä.

Suomalainen Fescon

Vaalimme kotimaisuutta

Meillä kotimaisuus ja vastuullisuus kulkevat mukana läpi koko toimitusketjun. Oma eettinen toimintaohjeistuksemme ohjaa vastuullista toimintaa eri osa-alueilla. Sitä suunnitellaan, toimeenpannaan ja seurataan aktiivisesti. Perheyrityksenä vaalimme kotimaisuutta monestakin syystä. 

Luomme yhteisvastuullisesti työpaikkoja Suomeen vahvistaen sekä taloudellista että yhteiskunnallista hyvinvointia. Käyttämämme raaka-aineet ovat pääosin kotimaisia. Investoimme tehtaiden rakentamiseen ja toiminnan kehittämiseen Suomessa. Panostamme omaan tutkimus- ja kehitystoimintaamme yhdessä suomalaisten tutkimuslaitosten kanssa, mikä lisää Suomen kilpailukykyä maailmalla.

Huomioimme tuotannon ja toiminnan vastuullisuuden myös hankinnoissa ja alihankintaketjuissa. Suomalaisena yrityksenä haluamme suojella ympäristöämme sekä arvokkaita luonnonvarojamme. Meille nämä asiat ovat tuttuja, sillä ympäristöasioihin on kiinnitetty erityistä huomiota jo vuodesta 2006, jolloin yritys sai ISO 14001 ympäristöhallintajärjestelmä-sertifikaatin.

Tuemme myös työntekijöidemme osaamista, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta sekä tarjoamme henkilöstölle mm. mahdollisuuksia työssäoppimiseen, kouluttautumiseen sekä työn kehittämiseen. Seuraamme tätä säännöllisesti työtyytyväisyyskyselyillä.

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme