Värikartat ja värimallipalvelu

Fesconin valmiista värikartoista löydät laajan valikoiman valmiita sävyjä eri pinnoille. Jos perusväreistä ei löydy juuri kohteeseesi sopivaa vaihtoehtoa, värimallipalvelumme auttaa oikean sävyn kartoittamisessa. 

Fescon-värimallipalvelun avulla löydät juuri tarvitsemasi sävyn niin saneeraus- kuin uudiskohteeseenkin. Värikartoistamme löytyvien omien perusväriemme lisäksi sävytämme juuri tarvitsemasi sävyn, oli kyseessä mistä tahansa värikartasta löytynyt miellyttävä sävy, suunnittelijan valitsema värikoodi uuteen rakennukseen tai kohde, jonka julkisivu halutaan kunnostaa säilyttäen alkuperäinen sävy.

Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus konsultoida värimallipalveluamme ja löytää ammattilaisten avulla juuri haluamasi sävy. Tarvittaessa värimallipalvelumme toimittaa mallit toivotuista sävyistä suoraan työmaallesi, joko levymalleina tai valmiina testituotteena, jota on mahdollisuus kokeilla itse kohteessa. Ammattitaitoiset väriammattilaisemme tekevät myös henkilökohtaisia konsultaatioita työmailla tarvittaessa, jos olet epävarma tarvitsemastasi sävystä.

Värimallipalvumme avulla varmistat parhaan mahdollisen lopputuloksen kohteellesi, juuri toivotussa sävyssä.

Värikartat


Tilaa värimalli

Voit tilata Fescon värikarttoja suunnittelutyösi tueksi alla olevan linkin kautta.

 

Mikko Syrjänen

Valtakunnalliset rakennusliike- ja infrasopimukset
Myyntiryhmäpäällikkö

Anna määrä

yksikköä
Lisää