Muuraus- ja tiivislaastit

Fesconin valmiista värikartoista löydät laajan valikoiman valmiita sävyjä eri pinnoille. Jos perusväreistä ei löydy juuri kohteeseesi sopivaa vaihtoehtoa, värimallipalvelumme auttaa oikean sävyn kartoittamisessa.

Suomessa kehitetyt ja valmistetut tuotteet

Muurattu julkisivu antaa ilmettä talolle. Tiilien valinnalla sekä erisävyisillä muurauslaasteilla saa vaihtelua julkisivukuvaan. Fesconin Suomessa kehitetyt ja valmistetut Muurauslaasti, Tiivislaasti ja Tiivislaasti Heavy ovat kaikki sementtipohjaisia laasteja. Ne ovat säänkestäviä ja sisältävät työstettävyyttä parantavia lisäaineita. Puristuslujuus on kaikilla M5. Sävyt on saatavilla myös ELK ja ELT elementtisaumauslaasteina. 

Tiivislaastit sopivat kohteisiin, jotka altistuvat erittäin ankarille olosuhteille 

Tiivislaasti sekä Tiivislaasti Heavy soveltuvat muurauskohteisiin, jotka altistuvat ankarille ja erittäin ankarille olosuhteille. Tiivislaastit ovat rakenteeltaan tiiviimpiä ja niillä on erittäin pieni vedenimukyky, joka vähentää kuorimuurin vedenläpäisyä. Tiivislaasti soveltuu käytettäväksi kohteissa, joiden julkisivut altistuvat ankaralle viistosaderasitukselle. Tiivislaasti Heavy on kestävä valinta merenrantakohteisiin, kun rakenteilta vaaditaan erityistä kestävyyttä tuuli- ja säärasitusta vastaan. Molemmat tuotteet soveltuvat käytettäväksi tiilimuurausten jälkisaumaukseen, muurattujen saumojen korjauksiin sekä luonnon- ja liuskekivien jälkisaumaukseen pystypinnoilla.

39 kvartsinvalkoinen
71 joutsen
59 tuohenvalkoinen
72 alli
40 kalkinharmaa
52 pellavanvaalea
79 kiiruna
80 kuukkeli
41 viljankeltainen
73 käki
74 haukka
75 kiuru
48 mustanharmaa
77 naakka
85 korppi
44 hiekanruskea
86 pyy
45 mullanruskea
81 tavi
46 turpeenruskea
82 metso
42 tiilenpunainen
83 riekko
39 M 100/600


Kuvien värit ovat suuntaa antavia ja saattavat teknisistä syistä poiketa todellisista väreistä. Suosittelemme värimallin tekoa työmaalle.

Liittyvät tuotteet

 

Anna määrä

yksikköä
Lisää