Nestemäiset julkisivumaalit ja pinnoitteet

Suojamaali

Nestemäinen vesiohenteinen alkalinkestävä akrylaattimaali betonipintojen suojaukseen, kosteutta ja karbonatisoitumista vastaan.  Menekki  0,2 – 0,5 l/m² / levityskerta.

Tutustu tuotteeseen

Silikonihartsipohjuste MC

Liuotinaineeton tartunnan takaava ja imukykyä tasaava pohjuste betoni-, levy-, laasti- ja hyväkuntoisille maalipinnoille. Pohjuste Silikonihartsipinnoitteen ja Fescosan-pinnoitteen alle. Menekki n.  0,2  kg / m² . Sävytettävä. 

Tutustu tuotteeseen

Silikonihartsipinnoite MC

  • Nestemäinen vesiohenteinen silikonihartsipinnoite
  • Erittäin hengittävä ja vettä hylkivä luja pinnoite uusille ja aiemmin pinnoitetuille kiviainespinnoille julkisivuissa
  • Fescoterm ohutrappausjärjestelmän pinnoitustuote
  • Pohjusteena käytetään silikonihartsipohjuste MC:tä
Tutustu tuotteeseen

Silikonihartsipinnoite Piirto

Nestemäinen vesiohenteinen silikonihartsipinnoite, erittäin hengittävä ja vettä hylkivä luja pinnoite uusille ja aiemmin pinnoitetuille kiviainespinnoille julkisivuissa.  Lisäksi Fescoterm ohutrappausjärjestelmän pinnoitustuote. Menekki 3,5 kg/m² (riippuen raekoosta). Pohjusteena käytetään silikonihartsipohjuste MC:tä.

Tutustu tuotteeseen

Fescosan-Pinnoite

Fescosan silikonihartsipohjainen pinnoite minimoi julkisivun likaantumisen estäen lian tarttumisen julkisivuun. Homogeenisella rakenteella, optimaalisella avoimella ajalla ja hyvillä työstöominaisuuksilla saavutetaan erittäin hyvä lopputulos. Tuote hylkii hyvin vettä, se on vesihöyryä läpäisevä ja säänkestävä. Fescosan antaa hyvän suojan levää ja homesieniä vastaan. Hierrettävä ja ruiskutettava. Lisäksi Fescoterm ohutrappausjärjestelmän pinnoitustuote. Menekki 2,2 - 4,2 kg/m² (riippuen raekoosta).Tilauksesta saatavana myös 1,5 ja 3,0mm raekoko.Pohjusteena käytetään silikonihartsipohjuste MC:tä.

Tutustu tuotteeseen

Syväpohjuste

Pohjustusaine imevien alustojen imukyvyn rajoittamiseen ja tasaamiseen. Käyttökohteet muuratut, rapatut, betoni- ja dispersiomaalipinnat sekä imevät ja kestävät vanhat maalipinnat. Menekki n. 0,2 l/m2/levityskerta. 

Tutustu tuotteeseen

Silikonihartsimaali

Laadukas himmeäpintainen silikonihartsijulkisivumaali joka läpäisee vesihöyryä tehokkaasti. Sopivia alustoja ovat esim. mineraaliset rappauspinnat, kestävät julkisivupinnat ja kuviorappauspinnat. Menekki n. 0,2 l/m²/levityskerta. 

Tutustu tuotteeseen

Fescosan-Julkisivumaali

  • Voimakkaasti vettä hylkivä, erittäin korkealaatuinen julkisivumaali, jolla on erinomainen peittokyky
  • Mikrohuokoinen ja hiilidioksidia läpäisevä, sään- ja alkalinkestävä
  • Ennaltaehkäisee sekä estää levien ja sienten kasvua käsitellyllä pinnalla
  • Vesiohenteinen
Tutustu tuotteeseen

Silikaattipohjuste

Väritön pohjustusaine Silikaattijulkisivumaalille.Soveltuu mineraalisten alustojen lujittamiseen. Voimakkaasti imevien ja hiekkaavien pintojen imevyyden tasoittamiseen. Ei sisällä liuottimia. Menekki n. 0,2-0,4 l/m² (2:1 vedellä ohennettuna).

Tutustu tuotteeseen

Silikaattijulkisivumaali

Korkealuokkainen kalivesilasipohjainen julkisivumaali. Peittää tehokkaasti. Silikaattijulkisivumaali muodostaa erittäin säänkestävät, hyvin höyryä läpäisevät julkisivupinnoitukset. Sopivia alustoja ovat muuratut seinät, aikaisemmin rapatut pinnat ja kestävät aikaisemmin silikaattipinnoitetut pinnat. Menekki n. 0,18-0,25 l/m²/levityskerta

Tutustu tuotteeseen

2-K Primer

2-K Primer on epoksipohjainen 2-komponenttinen, liuotinaineeton pohjuste betonipinnoille. Käytetään uusien ja vanhojen betoniparvekkeiden pohjustukseen. UV-suojattu. Menekki 0,2 - 0,4 kg / m².

Tutustu tuotteeseen

1-K Elastic

Fescon 1-K Elastic on mattapintainen, 1-komponettinen kulutusta kestävä polyuretaanipinnoite sisä- ja ulkokäyttöön. UV-suojattu. Käytetään uusien ja vanhojen betoniparvekkeiden pinnoittamiseen. Väri RAL 7038 vaaleanharmaa. Menekki 1,6 kg / 1 mm kerros.

Tutustu tuotteeseen

Suojalakka

Fescon Suojalakka on väritön, mattapintainen, elastinen polyuretaanilakka 1-K-parvekepinnoitteen suojaamiseen ulkotiloissa. Menekki 150g-250 g/m².

Tutustu tuotteeseen

Koristehiutaleet

PVA-hiutaleita käytetään epoksi- ja polyuretaanipohjaisten parvekepinnoitteiden kanssa. Väri musta-valkoinen. Muut sävyt tilauksesta. Menekki n. 50 g / m².

Tutustu tuotteeseen

Ohenne

Liuotinpohjainen ohenne työvälineiden pesuun ja ohentamiseen 1-K Elastic pinnoitteelle ja 2-K Primerille.

Tutustu tuotteeseen

Tuotteet

Anna määrä

yksikköä
Lisää