Silote SF

Sisäseinien polymeerisideaineinen silote ja saumaustuote. Soveltuu harkko-, betoni-, kevytbetoni-, pohjatasoite LF-, tiilitasoite- ja kipsilevypinnoille sekä maalattujen alustojen tasoitukseen ja kipsilevyjen saumaukseen. Menekki 1,2 kg / m²  1 mm kerros. Väri valkeahko. 5 kg:n astian pienin toimituserä 4 astiaa.

Tutustu tuotteeseen

Pohjatasoite LF

Polymeerisideaineinen pohjatasoite seinä- ja kattopinnoille kuivissa tiloissa. Soveltuu harkko-, betoni-, kevytbetoni-, tiili-, tiilitasoite-, pohjatasoite VF- ja pintatasoite VHF -pinnoille. Menekki 1,2 kg / m² 1 mm kerros. Kerrospaksuus 1 - 5 mm. Väri valkeahko. 

Tutustu tuotteeseen

Pohjatasoite LF RD

Polymeerisideaineinen, vähän pölyävä pohjatasoite seinä- ja kattopinnoille kuivissa tiloissa. Soveltuu harkko-, betoni-, kevytbetoni-, tiili-, tiilitasoite-, pohjatasoite VF- ja pintatasoite VHF -pinnoille. Menekki 1,2 kg / m² 1 mm kerros. Kerrospaksuus 1 - 5 mm. Väri valkeahko. 

Tutustu tuotteeseen

Pintatasoite LRF

Polymeerisideaineinen pintatasoite seinä- ja kattopinnoille kuivissa tiloissa. Soveltuu harkko-,betoni-, kevytbetoni-, pohjatasoite LF, tiilitasoite ja kipsilevypinnoille. Menekki 1,2 kg /m² 1 mm kerros. Kerrospaksuus 0 - 3 mm. Väri valkeahko.

Tutustu tuotteeseen

Pintatasoite LRF RD

Polymeerisideaineinen, vähän pölyävä pintatasoite seinä- ja kattopinnoille kuivissa tiloissa. Soveltuu harkko-,betoni-, kevytbetoni-, pohjatasoite LF ja LF RD, tiilitasoite ja kipsilevypinnoille. Menekki 1,2 kg /m² 1 mm kerros. Kerrospaksuus 0 - 3 mm. Väri valkeahko.

Tutustu tuotteeseen

Tiilitasoite TTF

Sementtisideaineinen pohjatasoite seinä- ja kattopinnoille kuivissa ja kosteissa tiloissa. Soveltuu harkko-, tiili-, kevytbetoni-, tiilitasoite- ja rappauspinnoille. Menekki 1,2 kg/m²1 mm kerros. Kerrospaksuus 2 - 10 mm. Väri harmaa.

Tutustu tuotteeseen

Pohjatasoite VF

Sementtisideaineinen pohjatasoite seinä- ja kattopinnoille kuivissa ja kosteissa tiloissa. Soveltuu harkko-, kevytbetoni-,  tiili- ja betonipinnoille. Menekki 1,2 kg/m² 1 mm kerros. Kerrospaksuus 1 - 5 mm. Väri harmaa.

Tutustu tuotteeseen

Pintatasoite VHF

Sementtisideaineinen pintatasoite seinä- ja kattopinnoille kuivissa ja kosteissa tiloissa. Soveltuu harkko-, kevytbetoni- ja pohjatasoite VF -pinnoille. Menekki 1,2 kg/m² 1 mm kerros. Kerrospaksuus 0 - 3 mm.

Tutustu tuotteeseen

Märkätilatasoite WTT

Sementtisideaineinen märkätilojen seinien pintatasoite erityisesti vedeneristeen alle. Soveltuu myös pumpattavaksi. Menekki 1,2 kg/m² 1 mm kerros. Kerrospaksuus 2-10 mm.                      

Tutustu tuotteeseen

Täyttölaasti TLR

Erikoissementtisideaineinen, nopeasti kovettuva ja kuivuva täyttömassa sisäseinäpinnoille kuiviin, kosteisiin ja märkätiloihin. Suositeltava kerrospaksuus: ylitasoitus 5-30 mm, osittelu 5-50 mm. Materiaalimenekki: 1 mm:n kerros 1,5 kg/m².

Tutustu tuotteeseen

Sisärappauslaasti SR7

Erikoissementtisideaineinen, kuituvahvistettu, ruiskutettava, nopeasti kovettuva ja kuivuva täyttömassa sisäseinäpinnoille sekä kuiviin, kosteisiin että märkätiloihin. Kerrosvahvuus 10 - 30 mm, osittelu 10 - 50 mm. Maksimiraekoko 1,2 mm. Menekki 1 mm:n kerros 1,2 kg / m2.

Tutustu tuotteeseen

Kipsirappauslaasti GL

Pumpattava, kevyt, kutistumaton kipsitasoite, joka soveltuu myös käsin työstettäväksi. Fescon Kipsirappauslaasti GL on tarkoitettu seinä- ja kattopintojen oikaisuun ja tasoitukseen kuivissa sisätiloissa, suurille jopa 50 mm:n kerrospaksuuksille.

Tutustu tuotteeseen

Seinäpinnan vahvistekangas

Pinnanvahvistekangas harkkotalojen tasoitteiden vahvistukseen. Rullakoko 1,0 m x 50 m.

Tutustu tuotteeseen

Tuotteet

Anna määrä

yksikköä
Lisää