Nanten-pinnoitteet kestävät aikaa

Nanten lattiapinnoitetuotteet

Nanten tuotteita jo 60 vuotta

Nanten lattiapinnoitteita on kehitetty ja valmistettu Suomessa jo 60 vuoden ajan. Nanten lattiaratkaisut ovat toimineet yli puoli vuosisataa teknisesti vaativissa olosuhteissa. Tunnemme rakentamisen trendit ja haasteelliset olosuhteet sekä lattioiden vaatimukset läpikotaisin. Olemme panostaneet voimakkaasti tuotekehitykseen ja voimme ylpeänä todeta, että Nanten lattiat ovat huippuluokkaa.

Tuotevalikoimastamme löytyvät hybridipinnoitteet erittäin vaativiin kohteisiin, nopeat ja kestävät akryylipinnoitteet, joustavat ja elastiset polyuretaanipinnoitteet sekä kovat ja kestävät epoksipinnoitteet sekä M1 sisäilmaluokiteltuja sekä puhdastila standardin (CSM) täyttäviä pinnoitteita.

Nanten lattiapinnoiteratkaisut

Miksi Nanten on parempi valinta lattian pintaan?

Meiltä löytyy ratkaisuja tiloihin, joissa on korkeat kestävyys-, askelmukavuus- tai ulkonäkövaatimukset. Nanten lattioiden pitkä käyttöikä, vähäinen huollon tarve ja helppohoitoisuus pitävät lattian kustannukset alhaisina sen elinkaaren aikana. Lattiat on tarvittaessa helppo korjata, sillä paikattavaa pintaa ei tarvitse poistaa, vaan uusi pinnoite voidaan asentaa vanhan materiaalin päälle.

Nanten lattiaratkaisuilla asennat nopeasti suuria pintoja, eikä tilojen monimuotoisuus ole este. Lattiapinnoitteella saadaan aikaan yhtenäinen, saumaton lattiapinta, johon on mahdollista suunnitella haluamasi väri tai kuvio.

Nanten on turvallinen, kestävä ja mukava käyttää. Nanten lattiat ovat saavuttaneet erinomaisia testituloksia niin kulutuksen-, lämmön- kuin iskunkestävyydessä, ja hyvät jousto-ominaisuudet lisäävät askelmukavuutta.

Nanten -pinnoitteet tuotekehitys

Ainesosien korvaaminen luonnosta saatavilla materiaaleilla sekä biopohjaisilla tuotteilla

Nanten-tuotteiden kehityksessä on panostettu kestävyyteen, pitkään käyttöikään ja ympäristöön. Mikäli lattioita tarvitsee uudistaa, paikattavaa pintaa ei tarvitse poistaa, vaan uusi pinnoite voidaan asentaa vanhan materiaalin päälle. Näin uuden lattiapinnan tai värin vaihtaminen ei synnytä tarpeetonta jätettä.

Uusia tuotteita kehitettäessä sekä nykyisten tuotteiden vaihtoehtoisia raaka-aineita testatessa etsitään raaka-aine -vaihtoehdoista turvallisin tuote niin työntekijälle kuin loppukäyttäjälle. Myös ympäristö otetaan huomioon valinnoissa. Nanten-tuotteissa pyritään korvaamaan mm. raakaöljypohjaisia kemikaaleja luonnosta saatavilla materiaaleilla ja bio-pohjaisilla tuotteilla, joiden valmistuksessa hyödynnetään ravinnoksi soveltumattomia kasvipohjaisia ainesosia. Tuotekehityksessä keskitymme mm. vesipohjaisten ja entistä vähäpäästöisempien tuotteiden tuotekehitykseen. Tästä viimeisempänä esimerkkinä HM- ja SL-pinnoitteiden uudet Low VOC menetelmät.

Ota yhteyttä

Tomi Pennanen

Asiakkuuspäällikkö
Alue 1
Projektimyynti

Jarno Helisma

Asiakkuuspäällikkö
Alue 1
Projektimyynti, arkkitehdit ja suunnittelijat

Pasi Heinonen

Asiakkuuspäällikkö
Alueet 2 ja 3
Projektimyynti, arkkitehdit ja suunnittelijat

Kimmo Väänänen

Asiakkuuspäällikkö
Alue 4
Projektimyynti, arkkitehdit ja suunnittelijat

Tuoteneuvonta Nanten -lattiapinnoitteet

Palvelemme arkisin klo 8-16.00
Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme