Suomessa kehitetyt ja valmistetut rakentamisen laastituotteet

Fescon rakennusalan kotimaiset tuotteet

Suomalaiset rakennusalan laastituotteet

Kehitämme ja valmistamme laadukkaita kotimaisia rakentamisen laastituotteita. Päätuotteitamme ovat kuivabetonit, muuraus- ja elementtisaumauslaastit, rappauslaastit ja -tarvikkeet, julkisivumaalit ja -pinnoitteet, lattiasirotteet ja kovabetonit, betonin korjauksen ja infrarakentamisen tuotteet, laatoitus- ja vedeneristystuotteet, seinä- ja lattiatasoitteet sekä hiekat. Muuraus- ja rappaustyömaille vuokraamme siilo- ja sekoituskalustoja.

Fescon ratkaisut rakentamiseen

Tutustu rakentamisen ratkaisuihimme

Meiltä löytyy ratkaisut ja tuotteet rakentamisen eri vaiheisiin. Ammattilaisemme auttavat sopivien ratkaisujen valinnassa. Työmaaosaamisemme sekä pitkäjänteinen yhteistyö mm. tuotekehityksen parissa asiakkaidemme kanssa on luonut heille lisäarvoa omaan toimintaansa.

Fescon palvelut suunnittelijoille

Palvelumme suunnittelijoille

Tälle sivulle on koottu vinkkejä ja aineistoa erityisesti rakennesuunnittelijoille ja arkkitehdeille. Hyödynnä valmiit materiaalit työssäsi ja tutustu Fesconin rakentamisen ratkaisuihin. Järjestämme myös koulutuksia räätälöidysti, joko verkkokoulutuksena tai mahdollisuuksien mukaan asiakkaamme tiloissa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme