Hiekkaratkaisut leikkialueille

Fesconin laajasta valikoimasta löytyy hiekkatuotteita lasten leikkialueille sekä niiden ympäristöön. Valikoimastamme löytyy monikäyttöinen Leikkihiekka LH kuin myös turvallisuusmääräykset täyttävä Turvahiekka TRH.

Monikäyttöinen Leikkihiekka

Leikkihiekka on seulottua, puhdasta luonnonhiekkaa pihanrakennukseen, mm. hiekkalaatikkohiekaksi ja asennushiekaksi. Raekoko on 0 - 2 mm. Leikkihiekka tulisi vaihtaa päiväkodeissa ja julkisilla leikkipaikoilla vuoden välein. Sopii myös pihalaattojen ja pihakivien asennushiekaksi.

Turvahiekkaa putoamisalttiisiin kohteisiin

Turvahiekka on seulottua, pyöreänmuotoista, tiivistymätöntä, puhdasta luonnonhiekkaa, joka on tarkoitettu lasten leikkipaikoille pehmentämään alastuloja. Tuotantolaitoksen pölynpoistojärjestelmä poistaa suurimman osan hiekassa olevasta pölystä. Tuote on testattu ja hyväksytty SFS-EN 1177:2008 menetelmän mukaisesti.

Turvahiekka ei tiivisty, joten se säilyttää ominaisuutensa pehmentävänä alustana, joka sopii iskunvaimennukseen leikkikenttien pintamateriaalina esimerkiksi keinujen ja kiipeilytelineiden alle.

Fesconilta löytyy myös Kivituhka KVT esimerkiksi leikkialueiden siirtymäkohtiin.

Leikkihiekka sopii

  • Hiekkalaatikoihin
  • Pihalaattojen asennushiekaksi
  • Uimarannoille

Kysy lisää myynnistä

Tomi Koota

Myyntipäällikkö
Koko Suomi
Hiekat, puhallus- ja urheilukenttämateriaalit
Kysy lisätietoa
Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme