Laadukkaat kotimaiset hiekat urheilukentille ja liikuntapaikoille

Fescon urheilu- ja kenttähiekat

Urheilukentät ja liikuntapaikat

Asiakkainamme ovat erilaisten urheilukenttien ylläpitäjät ympäri Suomen. Valikoimastamme löytyvät eri laatuvaatimukset täyttävät hiekat golf-, tennis-, pesäpallo-, Badel-, Beach Volley-, jalkapallo- sekä yleisurheilukenttien tekonurmille kuin myös luonnonnurmikentille. Räätälöimme hiekkoja myös asiakkaan tarpeen mukaisesti. Tutkimuspalvelumme pystyy analysoimaan nykyisen hiekkanne ja tarjoamaan vastaavaa tai halutessanne eri laatuvaatimukset täyttävää hiekkaa kohteeseenne.

Fescon golfkenttähiekat

Oikean hiekkalaadun valinta on tärkeää

Hiekalla on tärkeä rooli liikuntapaikkojen ja -kenttien hoidossa. Esimerkiksi golf-kentänhoidossa hiekan säännöllisellä levittämisellä, ”dressauksella”, pidetään väylien ja viheriöiden kasvukerros kunnossa. Ilmastukseen yhdistetty hiekoitus auttaa pintojen tiivistymistä vastaan, tekee kasvualustasta paremmin läpäisevän, parantaa ravinteiden imeytymistä, lisää kylvöjen onnistumisen todennäköisyyttä ja turvaa juurikasvuston hapensaannin. Hiekka myös suojaa kovassa käytössä olevaa viheriötä. Hiekalla saadaan lisäksi greenin pinta tasaisemmaksi. Keväällä hiekkaa käytetään nopeuttamaan lumen ja jään sulamista. Valmistamme sertfioituja hiekkoja jalkapallokentille, pituushyppypaikoille, pesäpallo-, Badel- ja tenniskentille sekä Beach Volley -kentille. Tutustu eri ratkaisuihin alla olevan linkin kautta. 

Fescon jalkapallokenttähiekat

Liikuntapaikkojen hiekassa laatu ratkaisee

Liikuntapaikan hiekka kannattaa valita huolella, sillä se vaikuttaa oleellisesti käyttöön ja kestävyyteen. Fesconin kotimainen hiekka täyttää FIFA:n ja IAAF:n tiukat kriteerit ainoana Suomessa.

Monella liikuntapaikalla tarvitaan hiekkaa, jonka ominaisuuksilla ja laadulla on iso merkitys suorituspaikan liikunnallisiin ominaisuuksiin ja kulutuskestävyyteen.

Ei ole ollenkaan sama, mistä hiekan tilaa. Ennen tilausta on hyvä varmistua laadusta. Referenssejäkin kannattaa kysyä, Fesconin hiekkatuotteiden asiantuntija Tomi Koota sanoo.

Ota yhteyttä

Tomi Koota

Myyntipäällikkö
Koko Suomi
Hiekat, puhallus- ja urheilukenttämateriaalit
Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme