Nanten ColorPUR SL 4 mm

ColorPUR on sementtipohjainen erittäin vaativiin kohteisiin soveltuva ratkaisu, joka kestää useita eri kemikaaleja, kuten happoja, rasvoja, kaasuja ja useimpia liuottimia. Tiloihin, joissa vaaditaan poikkeuksellisen kovan mekaanisen kulutuksen lattiaa ja joka kestää lisäksi lämmön vaihtelua ja kemikaaleja. Lämmönkesto ColorPUR 9 mm kalvovahvuudella on jopa +120o, 6 mm kalvovahvuudella +90o ja 4 mm kalvovahvuudella +70o.

Nanten ratkaisu ColorPUR 4 mm

Nanten ColorPUR SL 4 mm ratkaisukuvaus

1.Betonialusta esikäsitellään hionnalla, sinkopuhdistuksella tai jyrsimällä.Katso alustan esikäsittelyohjeet työvaiheet-osiosta.
2. Ankkurointiurat (uran syvyys ja leveys on kaksi kertaa pinnoitteen vahvuus).
3. Pohjustus Nanten ColorPUR Primerilla.
4. Runkomassa Nanten ColorPUR 4 mm kalvovahvuudella.
5. Tarvittaessa runkomassan pintaan voidaan kylvää ns. täyskylvö karhennushiekkaa. Seuraavana päivänä levitetään pintakerros Nanten ColorPUR Topcoat.

Nanten ColorPUR SL 4 mm alustan esikäsittelyohjeet

Uusi betonilattia

Sementtiliima ja mahdollinen kovettumaton sementti poistetaan joko pintahionnalla tai sinkopuhdistuksella. Kaikki irtonainen tartuntaa heikentävä aines poistetaan ja sementtipöly imuroidaan huolellisesti pois.

Vanha betonilattia

Sementtiliima ja huonokuntoinen betoni poistetaan hiomalla tai sinkopuhdistuksella. Kaikki irtonainen tartuntaa heikentävä aines poistetaan ja alusta imuroidaan huolellisesti. Likaiset lattiat on syytä pestä ja huuhdella synteettisellä pesuaineella ennen muita pohjakäsittelytöitä. Alustassa oleva mahdollinen vanha maalikalvo poistetaan kokonaan. 

Käyttökohde

Elintarviketeollisuuden tuotantotilat, keittiöt, kemiallisen rasituksen alaiset tuotantotilat, teollisuus

Materiaali

Polyuretaanisementti

Kysy lisää myynnistä

Tuoteneuvonta Nanten -lattiapinnoitteet

Palvelemme arkisin klo 8-16.00
Kysy lisätietoa
Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme