Tasauslaasti TSL

Kysy lisätietoa

Tuotekuvaus

Fescon Tasauslaasti on polymeerimodifioitu sementtipohjainen laasti, jonka maksimi raekoko on 0,6 mm. Paksurapatun elementin pinnan tasauslaasti. 

Varastotuote 1.4. - 30.9. välisenä aikana Hausjärven tehtaalla.

Käyttökohteet

Käytetään elementtitehtaalla paksurapatun elementin tasauslaastina työmaalla. Tasauslaastilla saadaan imukyvyltään tasainen ja suora kerros pinnoitteen alle.

Tuote on listattu Pohjoismaisen Ympäristömerkinnän rakennustuotetietokantaan ja sitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.
GTIN-koodi Tuotenimi Tuotenumero Pakkauskoko
6416841203106 TASAUSLAASTI TSL 25 KG 20310 25 kg
Alusta

Elementtisaumojen täytön jälkeen elementin pinnasta poistetaan mahdolliset liipan jäljet, paikataan kolhut ja oikaistaan pinta hiomalla tai laastilla tapauskohtaisesti.

Sekoitus

Tarkista laastin vedentarve säkistä. Lisää kuiva-aines veteen ja sekoita pakkosekoittajalla tai porakonevispilällä noin 1-2 min. Anna laastin seistä noin 10 min ja tee lyhyt uusintasekoitus. Uusintasekoituksessa haetaan oikea notkeus lisäämällä lopullinen vesimäärä. Maksimivesimäärää ei kannata lisätä heti alussa. Valmiin laastin työstettävyysaika on noin 2 tuntia.

Työohje

Pölynpoiston jälkeen levitetään 5 – 10 mm:n kerros Tasauslaastia, joka tasoitetaan pinnoitteelle sopivaksi. Olosuhteista riippuen pinnoitustyö voidaan aloittaa 3 – 5 vuorokauden kuluttua.

Varastointi ja jätteen käsittely
Katso erillinen varastointi ja hävitysohje https://www.fescon.fi/materiaalipankki

Materiaalimenekki

n. 1,6 kg/m²/kerros

Vedentarve 6,9 - 7,3 l / 25 kg
Valmista massaa 13-14 l / 25 kg
Väri harmaa
Maksimiraekoko

0,6 mm

Pakkauskoko 25 kg
Varastointi

kuivassa paikassa n. 1 vuosi

Alin käyttölämpötila

+5°C

Työstettävyysaika 2 h
Puristuslujuus

< 10 MPa

Tartuntalujuus

> 1 MPa

Palokäyttäytyminen A2
Vastuunrajaus, tuotteen käyttöön liittyvät huomiot ja rajoitukset: Tutustu Fescon Oy:n yleisiin toimitusehtoihin ja tuotteeseen liittyviin suunnittelu- sekä työohjeisiin.

Osmankäämintie 5 Vantaa

Uudiskohde toteutettiin Fescoterm betonielementin paksurappauksena.

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme