Palvelumme voimalaitos- ja teollisuusasiakkaillemme

Fescon voimalaitosmateriaalit ja teollisuuden tuotteet

Voimalaitos- ja teollisuusratkaisut

Palvelu- ja tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset palvelut voimalaitosasiakkaille sekä monille teollisuuden sektoreille. Voimalaitosasiakkaille tarjoamme teknologiapalveluita sekä erilaisia petihiekkoja. Muulle teollisuudelle valikoimastamme löytyvät tuotteet niin hiekkapuhallukseen kuin myös vedensuodatukseen.

Olemme panostaneet vahvasti ympäristöasioihin tuotekehityksessämme. Vuonna 2020 patentoimme leijupetikattilan käyttömenetelmän sekä petimateriaalin, joka on kiteytettyä kvartsivapaata masuunikuonaa eli Granulia. Granuli on täysin suomalainen ja valmistetaan terästeollisuuden sivutuotteesta Raahen tehtaalla. Granulin käyttöön siirtyminen siis säästää mm. luonnonvaroja.

Fescon teknologiapalvelut teollisuudelle

Kokonaisvaltaista palvelua voimalaitoksille

Leijupetikattilamenetelmien, petimateriaalien sekä niiden tutkimuksien lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös vuosiseisakkeihin liitettyjä laajempia tuhka- ja kerrostumatutkimuksia mm. haitta-aineiden ja korroosion hallintaan, seulontaratkaisuja, ekonomaiserin kerrostuma- ja savukaasupesurien tukostutkimuksia. Lisäksi tarjoamme asiantuntijapalvelua erilaisiin voimalaitoksen kehityshankkeisiin ja häiriötilanteisiin. Autamme osaltamme asiakkaitamme saavuttamaan parhaan mahdollisen tekniikan, BAT (Best Available Technology) käyttöönsä.

Fescon teknologiapalvelut Tapio Klasila

Voimalaitosten vuosiseisokin seurantatutkimus auttaa tunnistamaan riskejä ja ennaltaehkäisemään häiriöitä

Voimalaitoksille tarjotaan tällä hetkellä erilaisia kohdekohtaisesti räätälöityjä palveluja, mm. seisokin seurantatutkimuksista leijupedin seurantaan. Seisokin seurantatutkimuksissa selvitetään leijupedin kuntoa, koostumusta ja tilaa, kerrostumien syntymekanismia, tulistinputkien ja lämmönsiirtopintojen korroosiotilannetta sekä tuhkien koostumusta. Tutkimuksen avulla voidaan ennakoida mahdollisia vauriomekanismeja, joita voivat olla mm. petiongelmat, kerrostumien muodostumiset ja korroosio.

Ota yhteyttä

Tapio Klasila

Teknologiajohtaja
Koko Suomi
Voimalaitosmateriaalit ja teknologiapalvelut

Eero Majanen

Liiketoimintajohtaja
Hiekat, puhallus- ja voimalaitosmateriaalit

Tomi Koota

Myyntipäällikkö
Koko Suomi
Hiekat, puhallus- ja urheilukenttämateriaalit
Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme