Julkaistu: 30.11.2018

Fescon on ostanut Finpeston Oy:n liiketoiminnan

Fescon Oy on ostanut Finpeston Oy:n liiketoiminnan. Kaupassa koko Finpeston Oy:n liiketoiminta siirtyy Fescon Oy:lle. Kaupan avulla suurin suomalainen kuivatuotevalmistaja Fescon laajentaa tuotevalikoimansa tulenkestävissä erikoismassoissa ja laasteissa sekä teollisuuden korjaus- ja pinnoitemassoissa.

Fescon Oy on ostanut Finpeston Oy:n liiketoiminnan. Kaupassa koko Finpeston Oy:n liiketoiminta siirtyy Fescon Oy:lle. Kaupan avulla suurin suomalainen kuivatuotevalmistaja Fescon laajentaa tuotevalikoimansa tulenkestävissä erikoismassoissa ja laasteissa sekä teollisuuden korjaus- ja pinnoitemassoissa.


Finpeston Oy on vuonna 1993 Hyvinkäälle perustettu ja nykyisin Vihdin Ojakkalassa toimiva tulenkestäviä massoja valmistava yritys, joka on yli 20 vuoden aikana kasvanut oman erikoisalansa merkittäväksi toimijaksi. Yrityksellä on tuotantolaitos Vihdissä, mutta tuotteiden valmistus siirtyy yrityskaupan yhteydessä Fesconin Hausjärven tehdasalueelle. Yrityksen liikevaihto oli viime tilikaudella 517 tuhatta euroa.


Liiketoimintakaupan myötä Fescon laajentaa tulen kestävien tuotteiden valikoimaansa ja pystyy tarjoamaan etenkin teollisuusyrityksille entistä laajemman palvelutarjoaman.


”Olemme erittäin tyytyväisiä tehtyyn kauppaan. Fesconin tuotevalikoima kasvaa kuivatuotealalla, josta meillä on vahva kokemus entuudestaan. Pystymme entistä kokonaisvaltaisemmin palvelemaan myös metalliteollisuuden toimijoita, lämpölaitoksia ja tulisijateollisuutta perinteisten kotitalouksien tulisijojen lisäksi.”, Fesconin toimitusjohtaja Kimmo Peltola sanoo.

 

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme