Ajankohtaista

Joulun ajan aukioloaikamme

Hyvä asiakkaamme, joulun välipäivinä Hausjärven tehtaamme palvelee seuraavasti: To 27.12. Toimisto auki klo 8 – 16, lastaus klo 7 – 15.30 Pe 28.12. Toimisto auki klo 8 – 16, lastaus suljettu Ma 31.12 Toimisto ja lastaus suljettu Tuotantomme on välipäivinä suljettu.

Osta työtä Suomeen -päivä 7.12.2018

7.12. juhlistetaan Osta työtä Suomeen -päivää. Tiesitkö, että ostaessasi suomalaisen tuotteen tai -palvelun luot työpaikkoja Suomeen ja tuet kotimaista työtä?

Fescon on ostanut Finpeston Oy:n liiketoiminnan

Fescon Oy on ostanut Finpeston Oy:n liiketoiminnan. Kaupassa koko Finpeston Oy:n liiketoiminta siirtyy Fescon Oy:lle. Kaupan avulla suurin suomalainen kuivatuotevalmistaja Fescon laajentaa tuotevalikoimansa tulenkestävissä erikoismassoissa ja laasteissa sekä teollisuuden korjaus- ja pinnoitemassoissa.

Fesconin uusi kipsilattiatasoite mahdollistaa kustannussäästöt

Kotimainen kuivatuotevalmistaja Fescon kehittää jatkuvasti uusia tuotteita vastaamaan asiakaskunnan tarpeita. Viimeisimpänä yritys toi markkinoille kipsipohjaisen Flow GS–lattiatasoitteen, joka on erityisesti kehitetty lämpölattioiden pintavaluihin.

Fescon osallistuu Suomalaisen työn liiton Avoimet ovet -tapahtumaan

Fescon osallistuu Suomalaisen työn liiton Avoimet ovet -tapahtumaan

Ressun lukio peruskorjataan museoviraston ohjein Fesconin märkälaastilla

Helsingin Kalevankadulla sijaitsevassa Ressun lukiossa alkoi vuodenvaihteessa laaja peruskorjaus, jossa uusitaan talotekniset asennukset, korjataan julkisivut, ikkunat ja vesikatto sekä ajanmukaistetaan tiloja vastaamaan opetuksen vaatimuksia. Remonttia urakoi Lujatalo ja talon uudet julkisivut valmistetaan Fesconin märkälaastilla, joka on kehitetty varta vasten historiallisille kohteille.

Fesconille on myönnetty Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti

Fescon Oy on kasvanut viimeisen kolmen vuoden aikana merkittävästä ja ansainnut siten paikkansa Kasvaja-yrityksenä.

Korkeasaaren ilvestarhaan valmistuu kallio Fesconin tuotteilla

Betonista kalliota Brittiläisellä Jason Skitterallilla on harvinainen työ. Hänen yrityksensä suunnittelee ja toteuttaa maailman eri eläintarhoihin betonista täysin luonnollisen näköisiä kallioita, onkaloita, puita ja vesiputouksia. Nyt Korkeasaaren ilvestarhaan valmistuu kallio Fesconin tuotteilla.

Haemme tuotantotyöntekijää Hyvinkäälle

Etsimme reippaan asenteen omaavia tuotantotyöntekijöitä Hyvinkäälle. Työtä tehdään porukalla, joten tiimityöskentelytaitoa tarvitaan!

Fesconin Pop Up-konttikiertue Stark myymälöissä

Fesconin tee se itse-kontti on Pop Up-kiertueella Stark myymälöissä kesäkuussa.

Fesconin Pop Up-konttikiertue Bauhaus-tavarataloissa

Fesconin tee se itse-kontti on Pop Up-kiertueella Bauhaus-tavarataloissa toukokuussa.

Kuultorappaus - nopea ja kustannustehokas rappausvaihtoehto

Hierretty yksikerrosrappaus eli kuultorappaus on elinkaariedullinen ratkaisu ja huomattavasti nopeampi toteuttaa kuin kaksi- tai kolmikerrosrappaus.

Työmaa-ajan lyhenemisellä helposti kymppitonnien säästöt

Kotimaisen Fesconin innovaatio, nopeasti kuivuva pumpattava betoni, tuo säästöjä, parantaa työn laatua ja antaa takuun aikataulusta.

Rakennusalan työsulun vaikutukset Fesconin toimituksiin

Rakennusalan työehtosopimusneuvottelut eivät ole edenneet ja Rakennusteollisuus RT ry on ilmoittanut koko rakennusalaa koskevasta työsulusta. Työsulku koskee myös Fesconin tuotantoa.

Märkätilakoulutusten koulutuskalenteri 2018 julkaistu

Vuoden 2018 märkätilakoulutusten koulutuskalenteri on nyt julkaistu. Fescon-märkätilakoulutus hyväksytään VTT:n henkilösertifioinnin täydennyskoulutukseksi.

Fescon värimallipalvelu auttaa oikean sävyn valinnassa

Fesconin värikartoista löydät laajan valikoiman valmiita sävyjä eri pinnoille. Jos perusväreistä ei löydy juuri kohteeseesi sopivaa vaihtoehtoa värimallipalvelumme auttaa oikean sävyn kartoittamisessa.

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme