Ajankohtaista

Joulun ajan aukioloaikamme

Hyvä asiakkaamme, joulun välipäivinä Hausjärven tehtaamme palvelee seuraavasti: To 27.12. Toimisto auki klo 8 – 16, lastaus klo 7 – 15.30 Pe 28.12. Toimisto auki klo 8 – 16, lastaus suljettu Ma 31.12 Toimisto ja lastaus suljettu Tuotantomme on välipäivinä suljettu.

Fescon - Kasvuyritys 2019

Fescon Oy on kasvanut viimeisen kolmen vuoden aikana merkittävästä ja ansainnut siten paikkansa Kasvaja-yrityksenä.

Fesconin tuotteet mukana Kouvolan asuntomessualueelle valmistuneessa taideteoksessa

Asuntomessualueelle Kouvolaan on valmistunut Ajan hammas –niminen taideteos, jossa on käytetty menestyksekkäästi Fesconin tuotteita.

Huolellinen märkätilojen vedeneristys takaa pitkäikäisyyden

Hyvin suunniteltu ja toteutettu märkätila kestää kosteutta ja aikaa. Suomalainen kuivatuotteita ja ratkaisuja valmistava Fescon on kehittänyt jo useiden vuosien ajan monipuolisia vedeneristystuotteita Hausjärven tehtaallaan. Yksi tyytyväisistä asiakkaista on Hekal Grupp, joka käyttää useissa kohteissaan Fesconin laatoitus- ja vedeneristystuotteita. Uusin käytössä oleva tuote on Vedeneriste WS.

Työmaa-ajan lyhenemisellä helposti kymppitonnien säästöt

Kotimaisen Fesconin innovaatio, nopeasti kuivuva pumpattava betoni, tuo säästöjä, parantaa työn laatua ja antaa takuun aikataulusta.

Fescon mukana Sitran Kiertotalouden kiinnostavimmat listalla

Kiertotalouden kiinnostavimmat on Sitran kokoama lista, jolla esitellään Suomen inspiroivimmat kiertotalouden yritysesimerkit. Sitra haastaa listallaan suomalaisyritykset vastaamaan muuttuvan maailman tarpeisiin.

Fescon mukana STARK Road Show-kiertueella

Fescon mukana STARK Road Show-kiertueella

Fescon mukana Vihertekniikkanäyttelyssä Jyväskylässä 6.-7.2.19

Fescon ja Lujabetoni ovat mukana viherrakentamisen valtakunnallisessa ykköstapahtumassa 6.-7.2.2019 Jyväskylässä. Osastomme on numero 640, tule sinäkin!

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme