Julkaistu: 16.05.2019

Fescon mukana Sitran Kiertotalouden kiinnostavimmat listalla

Kiertotalouden kiinnostavimmat on Sitran kokoama lista, jolla esitellään Suomen inspiroivimmat kiertotalouden yritysesimerkit. Sitra haastaa listallaan suomalaisyritykset vastaamaan muuttuvan maailman tarpeisiin.

Fescon on mukana Sitran Kiertotalouden kiinnostavimmat listalla masuunikuonasta hiekan korvaaja -casellaan. Kiertotalouden kiinnostavimmat on Sitran kokoama lista, jolla esitellään Suomen inspiroivimmat kiertotalouden yritysesimerkit. Sitra haastaa listallaan suomalaisyritykset vastaamaan muuttuvan maailman tarpeisiin.

 

Masuunikuonasta hiekan korvaaja
Biopolttoainetta käyttävien lämpökeskusten ja -voimaloiden leijupetikattiloissa käytetään yleensä hiekkaa. Fescon Oy:n kehittämä terästeollisuuden masuunikuonasta valmistettu leijupetimateriaali tarjoaa kestävämmän vaihtoehdon hiekalle: se vähentää syntyvän pohjatuhkan määrää ja neitseellisen hiekan käyttöä. Lisäksi se hylkii epäpuhtauksia ja kuluttaa kattilaa vähemmän kuin hiekka.
 
Lue koko case Sitran sivuilta.
Sitra_kiinnostavimmat
Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme