Fescon mukana Sitran Kiertotalouden kiinnostavimmat listalla

Julkaistu: 16.05.2019

Fescon on mukana Sitran Kiertotalouden kiinnostavimmat listalla masuunikuonasta hiekan korvaaja -casellaan. Kiertotalouden kiinnostavimmat on Sitran kokoama lista, jolla esitellään Suomen inspiroivimmat kiertotalouden yritysesimerkit. Sitra haastaa listallaan suomalaisyritykset vastaamaan muuttuvan maailman tarpeisiin.

 

Masuunikuonasta hiekan korvaaja
Biopolttoainetta käyttävien lämpökeskusten ja -voimaloiden leijupetikattiloissa käytetään yleensä hiekkaa. Fescon Oy:n kehittämä terästeollisuuden masuunikuonasta valmistettu leijupetimateriaali tarjoaa kestävämmän vaihtoehdon hiekalle: se vähentää syntyvän pohjatuhkan määrää ja neitseellisen hiekan käyttöä. Lisäksi se hylkii epäpuhtauksia ja kuluttaa kattilaa vähemmän kuin hiekka.
 
Lue koko case Sitran sivuilta.
Sitra_kiinnostavimmat

Anna määrä

yksikköä
Lisää