Julkaistu: 11.06.2019

Huolellinen märkätilojen vedeneristys takaa pitkäikäisyyden

Hyvin suunniteltu ja toteutettu märkätila kestää kosteutta ja aikaa. Suomalainen kuivatuotteita ja ratkaisuja valmistava Fescon on kehittänyt jo useiden vuosien ajan monipuolisia vedeneristystuotteita Hausjärven tehtaallaan. Yksi tyytyväisistä asiakkaista on Hekal Grupp, joka käyttää useissa kohteissaan Fesconin laatoitus- ja vedeneristystuotteita. Uusin käytössä oleva tuote on Vedeneriste WS.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu märkätila kestää kosteutta ja aikaa. Fescon on kehittänyt jo useiden vuosien ajan monipuolisia vedeneristystuotteita Hausjärven tehtaallaan. Yksi tyytyväisistä asiakkaista on Hekal Grupp, joka käyttää useissa kohteissaan Fesconin laatoitus- ja vedeneristystuotteita. Uusin käytössä oleva tuote on Vedeneriste WS.

Vedeneristys WS

 

Uusien määräysten myötä rakennusalan tietämys märkätilojen vedeneristyksen tärkeydestä on kasvanut. Useat rakennusliikkeet toteuttavat jo periaatetta, että märkätilat tehdään sertifioiduilla tuotteilla.

– Etu saman toimittajan tuotteista on se, että ne sopivat saumattomasti yhteen. Näin ollen rakentaja välttyy riskeiltä ja voi luottaa siihen, että tuotteilla on paras mahdollinen laatu ja kestävyys, sanoo Fesconin myyntipäällikkö Jukka Havia.

Hekal Grupp on sekä Virossa että Suomessa toimiva laatoituksiin erikoistunut yritys. Yrityksen useilla kotimaan työmailla käytetään Fesconin laatoitus-, vedeneristys- ja lattianoikaisutuotteita.


– Minulla on neljä kriteeriä, jotka tuotteiden tulee täyttää: työntekijöideni tulee olla tyytyväisiä tuotteisiin, hyvä saatavuus ja toimitusvarmuus, rehellinen hinnoittelu sekä että toimittajalta saa apua tarvittaessa. Fescon täyttää nämä kriteerit, sanoo Hekal Gruppin toimitusjohtaja Henry Kalmus.

Hekal Gruppilla on ollut Fesconin tuotteet käytössä puoli vuotta sekä uudiskohteissa että linjasaneerauksissa. Kalmus painottaa, että tärkein mahdollinen palaute tulee hänen noin 40 työntekijältään, jotka ovat olleet erittäin tyytyväisiä varsinkin vedeneristystuotteeseen.


– Rakennustyömaiden aikataulut lyhenevät vuosi vuodelta, joten tuotekehityksen tulee tukea tätä muutosta. Fesconin Vedeneriste WS on saanut työntekijöiltämme hyvää palautetta siitä, että tuote kuivuu nopeasti ilman kosteudesta riippumatta. Tämän ansiosta urakat etenevät joutuisasti.

Laatu ja kestävyys kohtaavat 

Fescon on valmistanut Suomessa kuivatuotteita ja ratkaisuja jo yli 30 vuoden ajan. Suomalainen kehitystyö ja valmistus sekä nopea ja joustava palvelu ovat yrityksen avaintekijöitä kovassa kilpailussa. Fesconin myyntipäällikkö Jukka Havia vastaa Hekal Gruppin yhteistyöstä. 

– On ilahduttavaa, että suomalaista valmistusta ja tuotekehitystä arvostetaan alalla. Tämän päivän markkinatilanteessa on kriittisen tärkeää, että myymämme tuotteet vastaavat asiakkaiden korkeisiin laatuvaatimuksiin. Siinä olemme ilokseni onnistuneet. Uskallan myös sanoa, että meillä ymmärretään syvällisesti urakoitsijan toimintamalli ja osaamme ennakoida kaikki tarpeelliset työvaiheet. Sitä kautta voimme tarjota asiakkaalle joustavaa ja asiantuntevaa palvelua sekä varmistaa, että tuotteidemme saatavuus on hyvä. 

Tämän myös allekirjoittaa Henry Kalmus, joka on ollut tyytyväinen Fesconin tarjontaan. 

– Olemme tehneet Jukan kanssa kauan onnistuneesti yhteistyötä. Tilaajana minulle on tärkeää tietää, että jos esimerkiksi materiaaleista tulee kysyttävää, saan helposti ja nopeasti apua materiaalitoimittajalta - tämä on toiminut hyvin Fesconin kanssa.

 

Tutustu tuotteeseen >

Vedeneristys WS Hekal
Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme