Julkaistu: 20.03.2020

Fescon - Yhteisvastuullisesti mukana ehkäisemässä koronaviruksen leviämistä

Veneessä

 

Suhtaudumme Fesconissa koronavirukseen erittäin vakavasti. Olemme tehneet yrityksenä kaikkemme suojataksemme omalta osaltamme niin henkilöstömme, asiakkaamme kuin yhteistyökumppanimme.

Tässä haastavassa pandemiatilanteessa olemme Luja-yhtiöissä perustaneet koronatyöryhmän, joka seuraa aktiivisesti tapahtumien kulkua ja tiedottaa välittömästi uusista toimenpiteistä. Reagoimme heti virallisten ohjeistuksien päivityksiin ja huomioimme ne toiminnassamme.

Olemme tärkeä lenkki myös Suomen energiatuotannossa, sillä hiekkatuotteitamme käytetään erittäin laajasti lämpövoimalaitoksissa. Toimitustemme häiriöttömyys on elintärkeää ja sen vuoksi olemme ottaneet käyttöön laajamittaiset tuotannon varmistamismenettelyt sekä laasti- että hiekkaliiketoiminnassa.

Olemme jakaneet tuotannossamme henkilökunnan soluihin tartuntojen leviämisen minimoimiseksi. Eri soluissa olevien työntekijöiden kohtaamiset on yritetty estää mahdollisimman tehokkaasti. Tämä on edellyttänyt mm. uusien sosiaalitilojen  järjestämistä ja työaikojen porrastamista. Viestintä eri solujen välillä käydään puhelimitse ja sähköpostitse. Näin turvaamme tuotantomme ihmisten terveyden, joiden työn luonteen vuoksi on tärkeää olla fyysisesti paikalla. Lisäksi olemme siirtäneet mahdollisimman paljon muita työntekijöitä etätöihin, joiden työ sen mahdollistaa. Asiakaspinnassa toimimme kohtaamisissa aina koronaohjeistuksien mukaisesti ja tapaamiset pyritään pääasiassa tekemään puhelimitse tai muilla sähköisillä viestimillä. Tällä järjestelmällä varmistamme myös asiakkaidemme kuin myös oman henkilöstömme työn jatkuvuuden. Tavoitteenamme on pitää tuotantomme toiminta normaalina ja taata asiakkaillemme toimitusvarmuus.

Näillä järjestelyillä haluamme tuoda oman kortemme kekoon ja olla yhteisvastuullisesti mukana tässä haastavassa tilanteessa. Kotimaisena valmistajana meillä on myös vastuumme siitä, että Suomi pysyy elinvoimaisena. Nyt mitataan yritysten arvot ja me haluamme pysyä arvojemme takana. Arvostamme sekä pidämme huolta työntekijöistämme, asiakkaistamme, yhteistyökumppaneistamme ja tuemme toinen toisiamme. Olemme samassa veneessä ja yhdessä tästä selviämme!

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja, Kimmo Peltola
puh. 050 307 7413
email: kimmo.peltola (at) fescon.fi

 

KImmo Peltola
Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme