Julkaistu: 04.11.2020

Haemme tuotepäällikköä mahtavaan tiimiimme!

Haemme tuotepäällikköä vastaamaan tasoitetuotteiden urakoitsijamyynnistä
fescon rekrytoi tuotepäällikköä

Toimintamme kasvaessa haemme nyt

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ tasoitetuotteiden urakoitsijamyyntiin

Tuotepäällikkönä vastaat Fescon-tuotteiden myynnistä ammattiasiakkaille. Yhdessä muun myyntitiimimme kanssa kehität asiakassuhteita ja vastaat uusasiakashankinnasta eteläisen Suomen alueella.

Mitä tarjoamme?

Saat hoitaaksesi haasteellisen ja tulosvastuullisen tehtävän rakennusalan, myynnin ja asiakaspalvelun parissa kuivatuoteteknologian kotimaisessa kärkiyrityksessä. Pääset työskentelemään tavoitteelliseen organisaatioon, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja jokaisella työntekijällä on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa.
Tuotemerkkimme on vahva ja tunnettu, sisältäen paljon kasvavia tuoteryhmiä. Tuotepäällikön rooli on keskeinen, sillä vastuullasi on huomattavia asiakkuussuhteita urakoitsijamyynnin puolella.

Mitä odotamme?

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa, esimerkiksi rakennusalan tai kaupallisen alan koulutusta sekä ymmärrystä ja kokemusta rakennusalalta. Kokemus rakennustuotteiden myynnistä ja työmailta luo erityisen hyvän pohjan tehtävässä onnistumiselle.

Työtehtävä edellyttää itseohjautuvaa työotetta ja kykyä työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Toivomme sinun viihtyvän oma-aloitteisessa ja liikkuvassa roolissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää halua ja kykyä tehdä tiivistä yhteistyötä niin asiakkaidemme kuin oman organisaatiomme työntekijöidenkin kanssa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksen kera perjantaihin 20.11.2020 mennessä osoitteeseen leif.backman@talenthunters.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:ssä Executive Consultant Leif Backman +358 50 410 9107. Parhaiten tavoitettavissa 10.11 klo.11:00-13:00 sekä 17.11 klo.12:00-14:00.

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme