Askelääntä vaimentava lattiaratkaisu - Nanten Decofloor Comfort Plus -16 dB

Askelääntä vaimentava lattiapinnoitejärjestelmä lisää askelmukavuutta ja akustiikkaa asuinhuoneistoissa sekä julkisissa tiloissa. Värivaihtoehtoja on satoja, voit valita kohteeseesi sopivimman sävyn joko Nantenin omasta värikartasta tai RAL värikartasta. Menetelmä on M1-hyväksytty.

Miksi valita Decofloor Comfort Plus?

Uudet Nanten Decofloor Comfort Plus -lattiamenetelmät vaimentavat askeltääntä jopa -16dB. Julkisissa tiloissa melun tasoon voi vaikuttaa oikeilla lattiavalinnoilla, jolloin tiloista tulee viihtyisämpiä ja miellyttävämpiä oleskella. Elastinen pinta lisää askelmukavuutta. Decofloor Comfort Plus -lattiat ovat saumattomia ratkaisuja, joten ne sopivat monimuotoisiin tiloihin. Saumattomuuden vuoksi lattioiden puhtaanapito on helppoa. Pinnoite on mattapintainen, mutta se voidaan tarvittaessa karhentaa. Näissä lattioissa vain suunnittelijan mielikuvitus on rajana, sillä pinnoitteeseen on mahdollista saada runsaasti eri värisävyjä sekä -hiutaleita. Polyuretaanipinta kestää erittäin hyvin kulutusta ja kemikaaleja. Polyuretaanilattia on nopea asentaa ja myös helppo uusia tarvittaessa, sillä vanhaa pintaa ei tarvitse poistaa. 


Askelääntä vaimentava menetelmä

Nanten Decofloor Comfort Plus -16dB menetelmä

 

Ratkaisuun soveltuvat tuotteet

1. Betonialusta
2. Tasoitteena esimerkiksi: Fescon Flow CS tai FlowPlan (tarvittaessa)
3. Nanten HM Bio Low VOC
4. Nanten PU Flex Silent
5. Nanten PU Flex Bio
6. Nanten PU W2 maali
7. Nanten PU W2 lakka


  1. Alusta esikäsitellään hionnalla tai sinkopuhdistuksella. Katso alustan esikäsittelyohjeet.
  2. Tarvittaessa aluslattiarakenteen tasoitus esimerkiksi yhteensopivilla Fescon Flow CS- tai FlowPlan-tasoitteilla, tuotekortin mukaisesti. Kolopaikkaukset Fescorapid-korjausmassalla.
  3. Pohjustus tehdään ohentamattomalla Nanten HM Bio Low VOC:lla. Pohjuste levitetään 1-2 kertaa alustan huokoisuuden mukaan. Hiekkakylvö. Kuivumisaika ennen seuraavaa käsittelyä 12-48 h.
  4. Äänieristyskerros tehdään Nanten PU Flex Silent polyuretaanipinnoitteella 4,5 mm kerrosvahvuudella. Kuivumisaika ennen seuraavaa käsittelyä 12-24 h.
  5. Runkomassa tehdään Nanten PU Flex Bio polyuretaanipinnoitteella 2 mm kerrosvahvuudella. Pintaan voidaan tässä vaiheessa kylvää värihiutaleita pinnan elävöittämiseksi. Kuivumisaika ennen seuraavaa käsittelyä 12-24 h.
  6. Pintakerros värillisellä Nanten PU W2 maalilla tai PU W2 lakalla 1-2 kertaa. Kuivumisaika ennen seuraavaa käsittelyä 12-24 h.
  7. Naarmuuntumiskestävyyden parantamiseksi suosittelemme, että viimeinen pintakerros käsitellään värittömällä Nanten PU W2 lakalla.

Käyttökohteet

Koulut, päiväkodit, sairaalat, palvelutalot, toimistot ja julkiset tilat

Materiaali

Polyuretaani

Kysy lisää myynnistä

Tuoteneuvonta Nanten -lattiapinnoitteet

Palvelemme arkisin klo 8-16.00
Kysy lisätietoa
Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme