Tuotantotilat

Nanten PU Bio

Elastinen, hyvin kulutusta ja iskuja kestävä saumaton lattia. Kestää myös kemikaalirasitusta. Erinomainen teollisuuden käyttöön. Voidaan käyttää esimerkiksi ajoharjoitteluratojen pinnoitteena sekä asfalttialustoilla.

Nanten HM Bio 3-4 mm

Karheapintainen, kiviainestäytteinen teollisuuden tarpeisiin soveltuva lattia.

Nanten SL Bio 2-3 mm

Sileäpintainen trukkiliikenteeseen sopiva teollisuuden lattiamateriaali. Nanten SL Bio lattia on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi autokorjaamoihin, teollisuus- ja varastohalleihin

Nanten Akryyli System 20N

Nopeasti kovettuva, kovaa kulutusta kestävä ja vesirasituksen alaisiin tiloihin hyvin soveltuva pinnoite, jonka väri muodostuu värihiekoista ja niiden sekoituksista.

Nanten Akryyli System 20N-M1

Nopeasti kovettuva, kovaa kulutusta kestävä ja vesirasituksen alaisiin tiloihin hyvin soveltuva pinnoite, jonka väri muodostuu värihiekoista ja niiden sekoituksista. M1-luokiteltu.

Nanten ColorPur 6-9 mm

ColorPur on sementtipohjainen erittäin vaativiin kohteisiin soveltuva ratkaisu, joka kestää useita eri kemikaaleja, kuten happoja, rasvoja, kaasuja ja useimpia liuottimia. Tiloihin, joissa vaaditaan poikkeuksellisen kovan mekaanisen kulutuksen lattiaa, ja joka kestää lisäksi lämmön vaihtelua ja kemikaaleja.

Nanten ColorPUR SL 2 tai 4 mm

ColorPUR on sementtipohjainen erittäin vaativiin kohteisiin soveltuva ratkaisu, joka kestää useita eri kemikaaleja, kuten happoja, rasvoja, kaasuja ja useimpia liuottimia.

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme