Nanten ColorPUR Cove mix

Kysy lisätietoa

Tuotekuvaus

3-komponenttinen polyuretaani-sementti jalkalistamassa ColorPUR-pinnoituksiin. Tuotteelle on myönnetty Eurofins sisäilmasertifikaatti: Eurofins Indoor Air Comfort Gold.

Käyttökohteet

  • Nanten ColorPUR Cove Mix käytetään jalkalistamassana muiden Nanten ColorPUR tuotteiden kanssa
GTIN-koodi Tuotenimi Tuotenumero Pakkauskoko
NANTEN ColorPUR Jalkalistamassa/Cove mix SARJA 24,5 kg 15505 24,5 kg
NANTEN ColorPUR Part A 1,2 kg 15510 1,2 kg
NANTEN ColorPUR Part B 1,25 kg 15520 1,25 kg
NANTEN ColorPUR Jalkalistamassa/Cove mix Part C 22,05 kg 15535 22,05 kg

Alustan vaatimukset ja pinnoitusolosuhteet

Betonin lujuusluokan on oltava vähintään C25/30 ja kulutuskestävyysluokan 3. Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 95% ja pinnan lämpötilan vähintään +3⁰C yli kastepistelämpötilan. Pinnoitustyön ja pinnoitteen kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja pinnoitteen lämpötilan olla yli +15⁰C ja suhteellisen kosteuden alle 80%.

Uusi betonilattia

Sementtiliima ja mahdollinen kovettumaton sementti poistetaan joko pintahionnalla tai sinkopuhdistuksella. Kaikki irtonainen tartuntaa heikentävä aines poistetaan ja sementtipöly imuroidaan huolellisesti pois.

Vanha betonilattia

Sementtiliima ja huonokuntoinen betoni poistetaan hiomalla, sinkopuhdistuksella tai jyrsimällä. Kaikki irtonainen tartuntaa heikentävä aines poistetaan ja alusta imuroidaan huolellisesti. Likaiset lattiat on syytä pestä ja huuhdella synteettisellä pesuaineella ennen muita pohjakäsittelytöitä. Alustassa oleva mahdollinen vanha maalikalvo poistetaan kokonaan.

Pohjustuskäsittely

Pohjustus tehdään Nanten ColorPUR Primerilla. Pohjusteen pitää sulkea kaikki betonin huokoset siten, että pintaan muodostuu ehjä yhtenäinen kalvo. Nanten ColorPUR Cove mix asennetaan märän pohjusteen päälle

Sekoitus

Nestemäiset komponentit A ja B kaadetaan sekoitussankoon ja sekoitetaan koneellisesti 30 sekuntia. Varmista, että pakkaukset ovat kokonaan tyhjät ennen sekoittamista. Kun nestemäinen hartsisekoitus on tasainen, lisää puolet komponentti C:stä ja sekoita noin 1 minuuttia kunnes seos on tasainen. Varmista, että puolet komponentti C:stä kokonaan sekoittunut hartsiin. Toista sitten lisäten toinen puolikas komponentti C:stä. Sekoitusaika saattaa vaihdella jonkun verran riippuen ympäristön ja materiaalin lämpötiloista. Kun seos on tasainen ja paakuton, tuo materiaali työstöalueelle viipymättä.

Työohje

Levitä pinnoite soveltuvalla työvälineellä esim. kauhalla/lastalla.

Huomautukset

Komponentit on sekoitettava koneellisesti. Ideaali ympäristön ja asennusaikaisen lämpötilan haitari on +12°C ja +25°C välillä. On tärkeää ottaa huomioon kastepisteen vaikutus välttääksesi kosteuden syntyä pohjusteessa. Asennusohjeet tulee lukea huolellisesti ennen pinnoittamista.

Varastointi ja jätteen käsittely
Katso erillinen varastointi ja hävitysohje https://www.fescon.fi/materiaalipankki

Väri Harmaa, kerma, ruskeankeltainen, punainen ja vihreä. Himmeä.
Pakkauskoko A osa: 1,2 kg polyoli emulsio, B osa: 1,25 kg polyisosyaniitti, C osa: 22,05 kg valmis värjätty täyteaineet. Sarja yhteensä 24,5 kg
Varastointi

Avaamaton pakkaus 6 kk. Kaikki komponentit tulee säilyttää suojan alla ja irti maasta, kuivassa tilassa +5°C …+25°C:ssa. Tämä on erityisen tärkeää komponentti C:lle, joka saattaa kovettua ja paakkuuntua, jolloin se on käyttökelvoton. Pidä kaikki osat suojassa jäätymiseltä, myös kuljetuksen ajan. Suora auringonpaiste tai muu voimakas lämmönlähde aiheuttaa epätasaisen lämpötilojen nousun varastoiduissa materiaaleissa. Tällaista tuotetta ei tule käyttää ennen kuin lämpötila on tasaantunut, muuten asennuksessa saattaa esiintyä epätasaisuutta.

Sekoitusaika Noin 2 minuuttia. Sekoitusaika saattaa vaihdella jonkun verran riippuen ympäristön ja materiaalin lämpötiloista.
Riittoisuus

n. 2,4 m per yksikkö 2 cm:n säteellä ja 10 cm korkeudella tai n. 1 m2 5mm paksuudella per 10 kg yksikkö. Huom! Yhden kerroksen maksimi paksuus ± 6 mm

Tiheys

±1.75 kg/dm3

Käyttölämpötila

+12°C...+25°C

Käyttöaika Lattialle kaadettuna n. 15 min. Aika lyhenee lämpötilan noustessa.
Tartuntalujuus

> 2 N/mm2

Palokäyttäytyminen Bfl -s1
Ilman suhteellinen kosteus < 80%
Levitystapa Levitä pinnoite kumilastalla ja viimeistele telaamalla.
Työvälineiden pesu Puhdista työkalut heti käytön jälkeen Nanten PU Ohentimella
Vastuunrajaus, tuotteen käyttöön liittyvät huomiot ja rajoitukset: Tutustu Fescon Oy:n yleisiin toimitusehtoihin ja tuotteeseen liittyviin suunnittelu- sekä työohjeisiin.

Muista tutustua Pinnoitetun lattian hoito-ohjeeseen ja tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen verkkosivuillamme www.fescon.fi tai tilaa se numerosta 09-274 7970. Vaikka tuotekuvauksen tekniset yksityiskohdat perustuvat parhaaseen tietoomme ja kokemukseemme, on yllä mainittu tieto otettava kaikissa tapauksissa suuntaa antavana. Käyttäjän on varmistuttava tuotteen soveltuvuudesta käyttökohteeseen. Vastoin ohjeita tehtäessä, on käyttäjä yksin vastuussa mahdollisesti aiheutuvista vahingoista ja seuraamuksista.

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme