Julkaistu: 20.05.2016

Fescon Oy:lle jälleen MENESTYJÄ-sertifikaatti

Menestyja merkki 2016 200px rgb fin

Kauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikön, Balance Consultingin, menestyjäluokituksessa Fescon Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Menestyjä 2016 -luokitukset perustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2015/06–2016/05.

 

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme