Julkaistu: 07.10.2016

Talvi tulee, muista talvibetonit sekä hiekoitussepelit niin ei talvi pääse yllättämään!

Talvi tekee tuloaan ja ilmat kylmenevät. Fescon talvibetoneilla jatkat työskentelyä aina -15c asti ilman lämmitystoimenpiteitä. Talvituotteiden käytöllä nopeutat betonin kovettumista myös viileämmissä olosuhteissa vaikka ei vielä pakkasella oltaisikaan.
fescon_talvibetoni_TB_30_25kg_web

Talvi tekee tuloaan ja ilmat kylmenevät. Fescon talvibetoneilla jatkat työskentelyä aina -15c asti ilman lämmitystoimenpiteitä. Talvituotteiden käytöllä nopeutat betonin kovettumista myös viileämmissä olosuhteissa vaikka ei vielä pakkasella oltaisikaan.

Muista myös liukkaudentorjunta kulkuväylillä, katso lisää hiekkatuotteistamme:

http://www.fescon.fi/tuotteet/hiekat

 

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme