Julkaistu: 07.03.2017

Fescon mukana tukemassa nuoria työllistävää Builders Jam projektia

Nyt on hieno hanke työllistymisen ja liikuntapaikkojen kehityksen puolesta, jota myös Fescon Oy on ollut mahdollistamassa!

Pirkanmaan Kaarikoirat ry aloitti Builders Jam – projektin, jossa entiseen tehdashalliin Lielahden Hiedanrannassa rakennetaan n. 400m2 kokobetoninen sisäskeittihalli. Projekti työllistää ja kouluttaa reilu tusinan alasta kiinnostutta pitkäaikaistyötöntä helmi-huhtikuun aikana. Halli on tarkoitus valmistua toukokuussa 2017.

Rakennustöistä ja opetuksesta vastaavat Kaarikoirat ry yhdessä Suomen parhaimpien betoniskeittiparkkirakentajien kanssa. Samalla siirtyy arvokasta tieto-taitoa kaikille hankkeeseen osallistuneille työkokeilulaisille. Osan työkokeiluun osallistuvista odotetaankin työllistyvän heti töiden loputtua.

Suomen Rullalautaliiton ja Pirkanmaan Te-toimiston mahdollistamasta työkokeilusta tuli valtava menestys ja 3 kuukauden projektiin haki kaikkiaan 34 alasta innostunutta nuorta. Samalla heräsi kysymys tulisiko vastaavanlainen hanke toteuttaa uudestaan heti kesällä. Kysyntää selvästi olisi.

Hallin rakennustyöt aloitettiin Helmikuun alussa ja hallin on määrä valmistua toukokuun alussa. Työtä on jäljellä valtavasti ja yhtään noin 70m3 betonimäärästä ei olla vielä valettu.

Builders Jam tallentuu myös videolle. Dokumentti kertoo hankkeen taustat ja avaa pohjaa tuleville jaksoille.

 

 

Hiedanrannan skeittihalli – Kenneli DIY from Suomen Rullalautaliitto ry on Vimeo.

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme