Julkaistu: 06.03.2017

Fescon vahvasti mukana urheilukenttien kehityksessä

Fesconin hiekkaliiketoiminnan uusia tuulia ja urheiluhiekkojen tuotevalikoimaa esitellään uusimassa Bunkkeriuutiset -lehdessä.

Kehityssuunnitelmat ovat ottamassa tuulta alleen toden teolla ja vuosi 2017 tuokin Fesconin hiekkapuolelle paljon uutta. Yritys on valmistautunut kehittämään voimakkaasti hiekka- ja mineraaliliiketoimintaansa ja panostaa jatkossa erityisesti golfkentillä käytettävien hiekkojen jakeluun sekä tuottamiseen. Asiakaslähtöisyys on ensiarvoisen tärkeässä roolissa ja toimintaa kehitetäänkin yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Jos perinteisten tuotteiden valikoimasta jotain jää pois, ne täytyy osata korvata uusilla ja entistä paremmin asiakasta palvelevilla ratkaisuilla.

Lue koko artikkeli viimeisimmästä Bunkkeriuutiset -lehdestä

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme