Kestävä Kivitalo 2017-palkinto Espooseen - Fescon mukana Lujatalon kohteessa

Julkaistu: 02.10.2017
 

Vuoden 2017 Kestävä Kivitalo -palkintokohde Espoossa edustaa parhaita paikallarakentamisen perinteitä.

Voittaja kohde Espoon Asuntojen Magneettikatu 14 on suunniteltu ja toteutettu paikallarakentamisen hyviä perinteitä vaalien ja kohteen pääurakoitsijana toimi Lujatalo. Tämän kohteen toteutuksessa on onnistuttu yksinkertaisin tehokeinoin luomaan moderni ja ajaton lopputulos.

Kaarevassa rakennuksessa nurkkien pyöreät linjat yhdessä valkoisen rappauksen kanssa henkivät ajattomuutta. Rakennuksen suunnittelussa ja toteutuksessa onkin ajateltu pitkää elinkaarta, asumisviihtyvyyttä ja rakennuksen elinkaaren aikaisia käyttökustannuksia. Kohteen rakennuttaja Espoon Asunnot painottaa uudistuotannossaan elinkaarikestävyyttä, jota Fesconin muuraustuotteet tukevat hienosti tässä kohteessa.

 

Anna määrä

yksikköä
Lisää