Julkaistu: 03.10.2017

Haemme ostajaa Hausjärvelle

Haemme Hausjärven tuotantolaitoksillemme Hyvinkään tuntumaan 

Ostajaa

vastamaan tuotannon raaka-aineiden ja materiaalien hankinnasta. Tehtävä on monipuolinen ja haasteellinen. Ostaja vastaa varastojen ja materiaalivirran seurannasta, ostotoiminnasta ja hankintasopimuksista. Lisäksi ostaja osallistuu tuotannon, tuotteiden, asiakaspalvelun ja toiminnanohjausjärjestelmän kehittämiseen. 

Oma-aloitteisuus, tavoitteellisuus, järjestelmällisyys ja hyvä yhteistyökyky auttavat ostajaa menestymään. Kokemus teollisuuden ostotoiminnasta, hyvät IT-taidot, kaupallinen tai tekninen koulutus sekä hyvä englannin kielitaito antavat edellytykset tehtävässä onnistumiselle.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa: VK 41 Kimmo Peltola, 050 3077 413

Lue lisää Fesconista työnantajana:  http://www.fescon.fi/fescon-tyonantajana  

Lyhyet ansioluettelolla varustetut hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 15.10.2017 mennessä osoitteella: kimmo.peltola@fescon.fi

 

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme