Julkaistu: 09.10.2017

Avoimet ovet Hausjärven tehtaallamme - Suomi 100

Tervetuloa avointen ovien päivään

Suomen suurimmat, yhtäaikaiset avoimien ovien päivät järjestetään valtakunnallisesti kuluvan viikon aikana osana Suomi 100 -juhlavuotta. Tervetuloa meille -viikon aikana yritykset ja yhteisöt ympäri Suomen avaavat ovensa ja näyttävät, miten seuraavaa sadan vuoden tarinaa oikein rakennetaan.

Fescon Oy järjestää Tervetuloa meille -päivän perjantaina 13.10.2017 klo 8.00-16.00. Avoimien ovien päivänä kutsutuilla rakennusalan opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua Fesconiin Hausjärven tehdasalueella, jossa tutustutaan suurimman suomalaisen kuivatuotevalmistajan toimintaan, tuotteisiin ja rakennusalan ajankohtaisiin kuulumisiin ammattilaisten johdolla. Opiskelijat pääsevät näkemään kuinka Fescon-tuotteet valmistetaan ja millaisissa kohteissa niitä käytetään.

Avoimien ovien päiväämme on ilmoittautunut lähes sata opiskelijaa Etelä-Suomen ammatillisista oppilaitoksista. Jokaiselle ryhmälle on varattu kaksi tuntia aikaa tutustumiseen jonka aikana tehdään tehdaskierros, tutustutaan laboratorioon ja kuullaan Fesconista yrityksenä tehdaspäällikkö Mauri Klavertin ja laadunvalvontapäällikkö Harri Heimon johdolla.

Tervetuloa meille!

 

FESCON AVOIMET OVET
Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme