Julkaistu: 01.06.2020

Betoniaskartelu -kilpailu 1. - 30.6.2020

Kukkiiko sinulla luovuus? Oletko kätevä käsistäsi? Nyt kannattaa osallistua Fesconin betoniaskartelu –kilpailuun 1. - 30.6.2020 välisenä aikana ja voit voittaa 100 € lahjakortin STARKin myymälään tai verkkokauppaan.

Askartele betonista! #fesconpienetjaisotvalut

Betoniaskartelu -kampanja

Kukkiiko sinulla luovuus? Oletko kätevä käsistäsi?

Betoniaskartelu kynttilänjalat

Nyt kannattaa osallistua Fesconin betoniaskartelu –kilpailuun 1. - 30.6.2020 välisenä aikana ja voit voittaa 100 € lahjakortin STARKin myymälään tai verkkokauppaan. Askartele luovasti esimerkiksi uniikki kynttilänjalka, pihalaatta, patsas, lamppu tms. hätkähdyttävän kaunis esine. Vain mielikuvitus on rajana. Kolme omaperäisintä toteutusta palkitaan.

Osallistu kilpailuun Instagramissa tägäämällä kuvaasi #fesconpienetjaisotvalut. Voit julkaista useammankin kuvan esim. työvaiheesta ja valmiista tuotteesta. Muistathan, että Instagram -tilisi pitää olla avoin, jotta voimme jakaa kuvianne Fesconin sosiaalisessa mediassa ja www-sivuillamme ja näemme osallistumisesi. Voit osallistua kilpailuun myös sähköpostitse markkinointi@fescon.fi. Kirjoita viestiin yhteystietosi ja maininta valmistamastasi tuotteesta. 

 

Vinkkejä askarteluun

Betoniaskarteluihin sopivat monet Fesconin tuotteet riippuen käyttötarkoituksesta. Esimerkiksi raparperinlehtien, kurpitsojen sekä lyhtyjen askarteluun sopivat hyvin Sementtilaasti S 30, Kuivabetoni S 100, Juotosbetoni JB 600/3, Korrobetoni K45 3 mm sekä Ruiskukorrobetoni RKB. Yläkuvan shakkilauta on tehty käyttäen Juotosbetoni JB 600/3:a ja shakkinappuloihin FlowPlania. Huomioithan, että lattiatuotteet kuten FlowPlan eivät kestä ulkona.

Betoniaskartelu lamppu

Vinkkejä askarteluun Fesconin Youtubesta

Ovistopparit:  Lyhdyt:

Askartele raparperinlehdistä: 

 

 

 


Kilpailun säännöt:

1. Kilpailun järjestäjä

Fescon Oy

2. Kilpailuaika

Kilpailu on voimassa 1. - 30.6.2020 saakka. Arvonnan voittaja julkaistaan viimeistään 15.7.2020. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

3. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailu on kaikille avoin, poislukien Fescon Oy:n henkilökunta. Kilpailuun osallistutaan Instagramissa hastagilla #fesconpienetjaisotvalut. Muistathan, että tilisi on oltava avoin, jotta voimme jakaa kuvasi Fescon Oy:n somekanaviin ja www-sivuille. Osallistuessasi annat luvan kuviesi julkaisuun Fescon Oy:n somekanavissa sekä www-sivuilla. Alle 18-vuotiaiden osallistuessa kilpailuun tarvitaan vanhempien suostumus. Voit osallistua kilpailuun myös lähettämällä kuvasi sähköpostilla osoitteeseen markkinointi@fescon.fi.

 4. Kilpailutyön arviointi

Kilpailutyön voittajaksi pääsee seuraavilla kriteereillä: tuote on luova, taidokkaasti tehty ja omaperäinen. Kilpailutyön arvioi Fescon Oy:n betoniaskartelijoiden raati.  

5. Kuvien käyttöoikeus

Kilpailun järjestäjällä on oikeus käyttää kilpailun voittajan kilpailukuvia omaan markkinointiin ja viestintään. Kuvia ja yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin muille tahoille.

 6. Sääntöjen hyväksyminen

 Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan yllä olevia sääntöjä.

 Tietosuojaseloste: https://www.fescon.fi/tietosuojaseloste

 Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme