Julkaistu: 07.02.2021

Fesconin vuosi 2020 - Lujan tulosjulkistuswebinaarissa 16.2.2021 klo 9 - 10.30

Tule kuulemaan miten Fescon Oy selvisi poikkeuksellisesta vuodesta 2020
Lujan tilinpäätöswebinaari


Fesconin vuosi 2020

Fescon Oy on mukana Lujan tulosjulkistuswebinaarissa tiistaina 16.2.2021 klo 9.00-10.30

ILMOITTAUDU TÄSTÄ WEBINAARIIN

Tule kuulemaan miten Fescon Oy selvisi poikkeuksellisesta vuodesta 2020

Luvassa on kiinnostava puolitoistatuntinen, joka kattaa vuoden 2020 tuloksen julkistamisen, yrityskohtaiset katsaukset sekä ajankohtaisen paneelikeskustelun.

Paneelikeskustelussa esiintyjät pureutuvat rakentamisen ja Lujan rooliin kestävässä tulevaisuudessa. Mukana keskustelussa Lujan johdon lisäksi mm. Maailman ilmatieteen järjestön (WMO) pääsihteeri Petteri Taalas sekä työelämäprofessori UEF ja Lujan hallituksen jäsen, vuorineuvos Reijo Karhinen.

Kuulijana sinä voit osallistua keskusteluun kysymyksin ja kommentein. Olet tervetullut mukaan ja voit välittää kutsun myös organisaatiossasi eteenpäin!

 


Webinaarin esiintyjät:

Kimmo Peltola Fescon

Kimmo Peltola - Fescon Oy
Fesconin liiketoiminta jatkui nousujohteisena ja tuotekehityksen tuloksena markkinoille on tuotu jälleen uusia tuoteinnovaatioita. Miten tässä onnistutaan vuosi toisensa perään vahvasti kilpailulla toimialalla? Aiheesta meille puhumassa Fesconin toimitusjohtaja, diplomi-insinööri Kimmo Peltola.

Harri Savolainen Lujatalo

Harri Savolainen - Lujatalo
Helmikuussa Lujatalon toimitusjohtajana aloittanut diplomi-insinööri Harri Savolainen esittäytyy, luo katsauksen Lujatalon erinomaisesti menneeseen vuoteen 2020 ja valottaa painopisteitään aloittaessaan yrityksen peräsimessä.

Petteri Taalas

Petteri Taalas
Filosofian tohtoriksi meteorologiasta väitellyt Petteri Taalas on suomalainen meteorologi ja maailman ilmatieteen järjestön (WMO) pääsihteeri. Taalas on valittu vuoden ulkosuomalaiseksi vuonna 2019 sekä vuoden eurooppalaiseksi vuonna 2021.

Mikko Isotalo Lujabetoni

Mikko Isotalo - Lujabetoni
Lujabetoni investoi tehdashankkeisiin ja toi markkinoille uusia rakentamista nopeuttavia ja ympäristön kannalta kestäviä innovaatioita. Miten näissä onnistuttiin haasteellisena koronavuonna? Tästä kertoo Lujabetonin toimitusjohtaja diplomi-insinööri, KTM Mikko Isotalo.

 

Timo Kohtamäki Luja

Timo Kohtamäki - Luja
Lujan hallituksessa vuodesta 2017 toiminut ja vuonna 2020 hallituksen puheenjohtajaksi noussut, rakennusalalla ansioitunut tekniikan lisensiaatti Timo Kohtamäki esittäytyy sekä luo katsauksen Luja-konsernin menneseen vuoteen.

Reijo Karhinen

Reijo Karhinen
Vuorineuvos, Itä-Suomen yliopistossa työelämäprofessorina toimiva Reijo Karhinen on yhteiskunnallinen vaikuttaja ja puhuja. Innostuneesti tulevaisuuden rakentamiseen suhtautuva Karhinen on myös Lujan hallituksen jäsen

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme