Julkaistu: 08.02.2021

Haemme kunnossapitopäällikköä Hausjärven tehtaallemme

Avoinna mielenkiintoinen tehtävä rakennusalan kuivatuoteteknologian kotimaisessa kärkiyrityksessä
Hausjärven tehdas

Fescon Oy on suomalainen Luja-yhtiöihin kuuluva yritys, joka kehittää ja valmistaa kuivatuotteita rakentamiseen ja teollisuuden käyttöön. Päätuotteita ovat kuivabetonit, muuraus- ja rappauslaastit, tasoite- ja laatoitustuotteet, julkisivupinnoitteet sekä hiekat. Fesconin tuotantolaitokset sijaitsevat Hausjärvellä, Haukiputaalla, Raahessa ja Harjavallassa. Pääkonttori on Hyvinkäällä. Fesconin liikevaihto vuonna 2019 oli 27,6 milj.€. 

Toimintamme kasvaessa haemme nyt

KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖÄ Hausjärven tehtaallemme 

Kunnossapitopäällikkönä vastaat tehtaan tuotantolaitteistojen, kiinteistöjen ja näihin liittyvien toimintojen kunnossapidosta yhteistyössä tehdaspäällikön kanssa. Yhdessä muun tehdastiimimme kanssa kehität kunnossapidon prosesseja ja toimit työnjohtajana kunnossapidon työryhmille.

Mitä tarjoamme?

Saat hoitaaksesi mielenkiintoisen tehtävän rakennusalan kuivatuoteteknologian kotimaisessa kärkiyrityksessä. Pääset työskentelemään tavoitteelliseen organisaatioon, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja jokaisella työntekijällä on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa.

Tuotemerkkimme on vahva ja tunnettu, sisältäen paljon kasvavia tuoteryhmiä. Kunnossapitopäällikön rooli on keskeinen, sillä tehtaan kunnossapidon ylläpito on edellytys tehtaan tehokkaalle toiminnalle.

Mitä odotamme?

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta sekä ymmärrystä ja kokemusta teollisuuden tuotantoprosesseista. Halu ymmärtää kokonaisvaltaisesti tuotantoon liittyviä prosesseja luo erityisen hyvän pohjan tehtävässä onnistumiselle. 

Työtehtävä edellyttää itseohjautuvaa työotetta ja kykyä työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Toivomme sinun viihtyvän oma-aloitteisessa ja asioita eteenpäin vievässä roolissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää halua ja kykyä tehdä tiivistä yhteistyötä koko organisaation ja kumppaniverkostojen kanssa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksen kera 28.02.21 mennessä osoitteeseen leif.backman@talenthunters.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Talent Hunters Oy:ssä Executive Consultant Leif Backman +358 50 410 9107.
Parhaiten tavoitettavissa 11.02.21 torstaina klo 10-12 ja 19.02.21 perjantaina klo 14-16 

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme