Julkaistu: 11.03.2021

Fescon - Hiekkatuotteet golfkentille

Fesconilla olemme panostaneet hiekan tarkkaan raekoon mukaiseen seulontaan. Tarjoamme hiekkatuotteita asiakkaan toiveiden mukaisella raekoolla. Hiekkavalikoimamme kattaa golfkenttien erilaiset käyttökohteet.
Fescon golfkuva

Golfkentät pelikuntoon

Talven taittuminen ja kevätkuukausien alkaminen tuo mukanaan lähestyvän golfkauden aloituksen. Ennen kenttien avaamista käyttäjille laajat nurmikko- ja hiekka-alueet tulee tarkistaa ja huoltaa talven jäljiltä pelikuntoon. Golfkenttien tulee kestää pelaajien tuomaa rasitusta ja alueen ylläpidossa hiekka on olennaisena osana nurmikoilla, kulkuväylillä ja hiekkaesteillä. 

Fesconilla olemme panostaneet hiekan tarkkaan raekoon mukaiseen seulontaan. Meiltä on saatavilla tarpeen mukaan märkä- tai tarkkuusseulottua luonnonhiekkaa. Tarjoamme hiekkatuotteita asiakkaan toiveiden mukaisella raekoolla. Hiekkavalikoimamme kattaa golfkenttien erilaiset käyttökohteet.  

Tutustu tuotevalikoimaamme >


Toimitukset usealta paikkakunnalta

Fesconin tehtaat ovat valmistautuneet tulevaan sesonkiin. Pystymme toimittamaan tilaukset luotettavasti sovitun aikataulun mukaisesti. Valmistamme golfkenttien vaatimustasoon vaadittavia hiekkoja kolmella eri paikkakunnalla. 

Uusin ja nykyaikaisin tehtaamme sijaitsee Hyvinkäällä hyvien kulkuyhteyksien päässä Etelä-Suomessa. Harjavallassa sijaitsevalta tehtaaltamme on helpot kulkuyhteydet Länsi-Suomeen ja Pohjois-Suomen tarpeisiin vastaamme Raahen tehtaaltamme. Tehtaamme sijaintien ansiosta voimme hoitaa hiekkatoimitukset kaikkialle Suomeen nopeasti ja lyhyillä toimitusajoilla. 

Fescon tehdasalue

Referenssikohteemme

St. Laurence Golf Lohjalla käyttää hiekkatuotteitamme kentän ylläpitoon.

Lue lisää kohteesta >

Fescon golfkentän ylläpito
Tomi Koota Tomi Koota

 

 

Myynti ja lisätiedot:

Tomi Koota
Myyntipäällikkö

puh: 040 128 1883
tomi.koota@fescon.fi

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme